| Adelaaaaaaaa a întrebat:

Buna TPU am si o problema,telefonul meu merge foarte greu si mi se blocheaza am bagat diferite aplicatii gen cm security,cm launcher,clener master etc,dar degeaba, recent acum o zi doua am intrat pe un link de pe facebook..si cand intram imi zicea ca androidul are un virus, nu stiu ce nume de pe o pagina cica po\rnografica detectat pe data de 31 ianuarie 2015. A doua zi cand am intrat pe acel link mi-a zis la fel doar ca mi-a zis ca a fost detectat pe data de 1. februarie 2015 ..eu nu vizionez (filme indecente, imagini indecente) dupa m-au dus pe magazin play si mi-au dat sa instalez apus launcher.l-am instalat merge 1% mai repede, dar mi se tot blocheaza merge foarte greu si nu stiu ce sa ii fac va rog frumos ma puteti ajuta app.telefonul este Allview a5 quad...dau funda raspunsului care ma poate ajuta :*!

Răspuns Câştigător
| RaduTN a răspuns:

Imi poti trimite mesaje pe TPU. Si te ajut cu placere.

8 răspunsuri:
| RaduTN a răspuns:

Da-i un reset factory la telefon.

| Adelaaaaaaaa explică (pentru RaduTN):

Nu am mai dat nici-o data vreun reset factory? Adica cum il dau? Si ce se intampla daca il da, mi se sterge absolut tot? vreau sa tel sa mearga fara sa dau vreun reset, alta solutie nu exista?

| RaduTN a răspuns (pentru Adelaaaaaaaa):

Nu prea, reset factory iti sterge toate datele din telefon, astfel facand telefonul ca in prima zi. Salveaza-ti datele, conturile, contactele, pozele in calculator si da-i reset factory linistita. Procesul este foarte simplu:

Setari -> Copie de rezerva si reinitializare -> Reinitializare date fabrica

Succes!

| Adelaaaaaaaa explică (pentru RaduTN):

Imi poti da id de mess sa vb, ca mie ca eu stric tellaughing

| Constantin_Roibu_1994_T7BK a răspuns:

Salut. Acele mesaj pe care il vezi tu si noi toti utilizatori de SmartPhone nu este unul Real Nu exista asa ceva pentru ca eu am primit acel mesaj când am cumparat telefonul si doar ce am intrat pe internet sunt doar mesaje pentru a te face sa instalezi applicatia aceea. Singura problema este ca Ruleaza Foarte multe applicatii in acelasi timp iar acestea ingreuneaza Procesorul mergi la: Setari Telefon-Manager Applicatii Selecteaza unoa ori mai multe applicatii pe care nu doresti sa le Folkosesti si selectezi una cate una si le dai OPRIRE FORTATA ele nu vor mai rula atata timp cat nu este nevoie spre exemplu daca tu Opresti Fortat Facebook Messenger acesta nu va rula pana când nu primesti un mesaj
( iti trimite cineva mesaj pe Facebook)
Daca pe viitor doresti sa nu mai primesti acele mesaje-redictionare catre Google Play Foloseste spre exemplu Google Chrome care Blochiaza ferstrele Pop
( Mesajele Publicitare)

| Madalina_Alina_2000 a răspuns:

Pai, reseteaza-l sau du-l la reparat. Tot Allview a5 quad am si eu dar nu mi s-a intamplat. Si legat de acel continut; a mai umblat cineva pe telefonul tau?

| Adelaaaaaaaa explică (pentru Madalina_Alina_2000):

Nu stiu o sa incerc...tu de cat timp il ai?:/

| Madalina_Alina_2000 a răspuns (pentru Adelaaaaaaaa):

Aproape un an