|

Buna TPU. Am un Evolio M5, problema acestuia este urmatoarea: Sa zicem ca am 80% baterie, dau restart la telefon si de ce imi zice ca am baterie 1%? Il bag la incarcat si nu trec 3 minute ca apare 80%. Am incercat si cu inchidere si deschidere ( cam aceeasi chestie cu restartul ) si la fel. Am descoperit ca daca dau restart si imi apare bateria 1% ( problema lui ) trebuie doar sa inchid telefonul, sa scot bateria, sa o bag la loc si sa deschid telefonul pentru a-mi aparea procentul initial al bateriei. Dar tot nu inteleg de ce imi apare 1% dupa ce dau un restart sau inchid si deschid telefonul. Va rog, ajutati-ma!

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Cu placere iti recomandam si sa urmezi sfatul de la pasul 3 cea cu aplicatia iti poate vedea cat la % din baterie este cele 2 mentionate sunt foarte bune eu le folosesc numai o aplicatie doar atunci cand incarc telefonul dar arata si bateria mea daca are probleme sau nu.

Poti sa il duci la servis si vor vedea ei daca este o problema de la baterie ori de la Android.
Am vazut si baterii de cea mai proasta calitate (telefonul este 100% iar daca stateam pe Chrome 10 min mai aveam 3% baterie WTF).

| a răspuns (pentru IntunericulNinja):

Multumesc pentru timpul acordat

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Salut!
Stiu pe cineva care eam recomandat Evolio M4 si ii merge perfect si in ziua de azi nu are nicio problema cu el.

Diferenta intre M4 si M5 este chiar foarte mica sau nula.

1 Problema poate sa fie ori este o eroare de Android sau ai sters vreo ceva din fisierele sale.

2 Ori sa fie de la baterie las-o la incarcat 2h (in acest interval orice telefon se incarca 100%) si dupa il deschizi si vezi are 100% sau nu (PS: Trebuie sa-l descarci sau sa fie descarcat si dupa il lasi la incarcat lasa-l sa incarce poti face altceva in 2h).

Dupa ce se deschide trebuie sa apara 100% sau 99%-98% cam pe acolo trebuie sa fie si vezi daca mai apare vreo problema.

3 Daca nici aia nu a mers descarca pe Goole Play aplicatia (Battery Doctor sau DU Battery Saver - Power Saver) unul din cele doua ele o sa iti vada clar cata baterie ai.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru IntunericulNinja):

Am incercat cele 2 aplicatii si cand i-am dat restart, aplicatia mi-a arat ca are 1%, deci exclus. Metoda cu incarcatul 2 ore dupa descarcare inca nu am incercat-o, dar o sa o incerc. Cred ca este o eroare de Android cum ai zis tu, am sa duc telefonul la reparat dupa ce o sa incerc metoda a 2-a mentionata de tine. Iit multumesc pentru sfaturile tale

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează