|

Buna TPU! Am un LG L5 si de ceva vreme imi aparea,, com.systemui.android s-a oprit''. Am sters updateul Google dar dupa imi dadea si,, servicii google s-au oprit''. I-am dat reset din fabrica de 2 ori si acum am fundal negru, nu mi arata bara de sus si imi da in continuu eroarea cu systemui. Ce e de facut? FUNDA!

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Iti descarci un soft de pe net.Iti instalezi RECOVER MY PHONE(pe calculator) de pe net si il lasi vreo 5 minute conectat.
Apoi, downloadezi fisierele de tip FLASH pentru telefonul tau(descarca fisierele pentru modelul te de telefon exact, altfel sa va bloca in download mode sau se va arde)
Dupa ce ai cele 3 necesare(softul, aplicatia si fisierele de tip FLASH), deschide aplicatia, conecteaza telefonul tau la calculator si apasa combinatia de taste de le telefon:VOLUME UP-HOME-POWER
Tine-le in aceasta ordine timp de 20-25 secunde pana iti apare un semn al exclamarii.Cand il vezi apasa VOLUME UP
si telefonul va intra in download mode.
CAND ESTI IN DOWNLOAD MODE CU TELEFONL NU IL DECONECTA DE LA CALCULATOR.
Rulezi aplicatia RECOVERY MY PHONE si nu vei atinge telefonul.Cand aceasta aplicatie si-a terminat treaba televonul va vibra vreo 2 minuta si se va deschide dupa vreo 5 munute.INAINTE DE DESCHIDERE, DUPA VIBRATII NU TREBUIE ATINS SAU DECUPLAT DE LA CALCULATOR!
NU SUNT RESPONSABIL PENTRU DAUNELE PROVENITE ATAT CALCULATORULUI CAT SI TELEFONULUI
Sper ca te-am ajutat.
FUNDA?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

E in garantie telefonul? Daca da, indicat ar fi sa-l duci la service sau la magazinul de unde l-ai luat. Daca nu, ar trebui sa gasesti un firmware pentru modelul tau si sa incerci sa-l resoftezi. Exista tutoriale pe net pentru asa ceva, dar e de preferat sa-l duci si in acest caz la un "autorizat", chit ca te costa.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează