|

Buna TPU! am un Samsung star 3 si as vrea sa il resetez ca sa revina la setarile din fabrica si va rog sa nu-mi spuneti sa merg la service pentru ca deja am fost si mai rau mi l-a stricat.

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Ti-am explicat deja cum se face o resetare a telefonului fara sa intri in meniul android doar folosindu-te de rom recovery(am comentat la intrebarea pusa de tine si am explicat pas cu pas ce si cum).
Dar daca nu te descurci si esti din Bucuresti sunt dispus sa te ajut eu(fara sa platesti ceva), atat cu restartarea setarilor dar si cu resoftarea telefonului daca este cazul, iti las id-ul meu si in cazul in care esti din Bucuresti si doresti sa te ajut ma poti contacta spy_black_panther2007

| a răspuns:

Si am sa intru mai bine in detaliu.
Nu trebuie sa iti duci neaparat telefonul la un service Gsm caci Rom-ul Android este cel mai accesibil utilizatorului in cat poate sa si-l personalizeze dupa bunul sau fust prin louncher si asa mai departe, cand intampina probleme exista rom recovery(de exemplu problema ta se poate repara din rom recovery)
cand doreste sa isi schimbe softul adica versiunea de android, exista rom recovery/download mod(functie ce permite aplicatiilor gen odin si Samsung kies sa instaleze android-ul)
deci totul este facut pentru uzul utilizatorului fara a fi nevoie sa te duci la un service gsm ca sa iti schimbi versiunea de android.
Singurul motiv pentru care te poti duce la un service gsm este acela cand telefonul tau are brick(adica are bootloader blocat) uite ce inseamna brick si modul in care se manifesta elAtunci cand intervine o eroare foarte grava asupra telefonului, fiind afectata memoria speciala de pe placa de baza, telefonul nu mai porneste, displayul nu se apride, PC-ul nu il recunoaste, telefonul nu se incarca, practic e la fel de folositor ca si o caramida (de aici brick in engleza, sau hard brick). Cand un telefon ajunge in aceasta stare, doar un JIG USB sau o schimbare de placa de baza va poate ajuta. Mai exista posibilitatea ca telefonul sa porneasca dar sa nu booteze, fiind blocat intr-o bucla de bootare, iar aceasta stare mai poate fi numita si soft brick. Tutorialele pentru root si deblocare aflate pe net sunt principala sursa pentru telefoanele soft sau hard brick, de cele mai multe ori din cauza utilizatorului care nu are destula experienta pentru a urma intocmai tutorialul sau chiar metoda folosita. Toate metodele de root si deblocare sunt periculoase si va pot strica permanent dispozitivul, fie el telefon sau tableta.)
Daca ai brick soft il poti repara singur/a.
Si te mai poti duce la un service gsm in cazul in care nu stii ce sa faci si cum, dar pentru asta exista oamenii ce te pot ajuta deci nu trebuie neaparat service.

| explică (pentru panther2007):

Mersii mult dar din pacate nu sunt

| a răspuns (pentru andrutzzzzza):

Atunci eu nu te pot ajuta de cat sa incerci sa faci singurica tot ce ti-am spus eu