| Andreutza_Andreea_1998_LjaH a întrebat:

Buna TPU. Am un telefon AlcatelOneTouch hello kitty 918. Am o problema mare cu el. In primul rand am o card de memorie cred 2 GB nu stiu exact iar eu nu pot sa imi instalez decat maxim un joc de pe magazin play si asta doar daca imi sterg toate fotografiile muzica si mesajele (minimum). Mentionez ca, cardul e activ! va rog un raspuns rapid! DAU FUNDAA! :*

Răspuns Câştigător
| halogen001 a răspuns:

Are memorie interna putina 150MB = 0.15 GB fata de modelele mai noi care au de la 2GB in sus memoria interna libera si aplicatiile chiar daca se instaleaza pe card, o parte din aplicatie tot trebuie sa se instaleze in memoria interna si din cauza asta nu incap mai multe aplicatii.

| Andreutza_Andreea_1998_LjaH explică (pentru halogen001):

Si cum sa fac sa pot instala mai multe aplicatii? mersi :*

| halogen001 a răspuns (pentru Andreutza_Andreea_1998_LjaH):

Nu poti face prea multe, asa e modelul de telefon. :( (Telefoanele care sunt acum pe piata au mai multa memorie si merg mai bine).

Nu stiu daca sistenul de operare android de pe AlcatelOneTouch hello kitty 918 poate folosi mai bine cardul in sensul ca va putea instala aplicatiile si jocurile pe el.

Ar trebui pus un card mai mare daca cel de acum are 2GB, de exemplu un card ca asta http://www.altex.ro/......-sdc10-8gb sau
http://www.altex.ro/......sdc10-16gb sau
http://www.altex.ro/......sdc10-32gb
Cardurile sunt bune daca au si adaptor. Daca au adaptor, se pot introduce si in cititor de carduri pe USB sau in laptop care are cititor de carduri. Cardurile au o clasa. Clasa cu cat e mai mare, viteza de scriere si de citire de pe ele e mai mare, deci sint mai bune. Clasa 10 e cea mai buna. Pe telefon se pot pune carduri pana la 32GB capacitate (pe unele merge pana la 64GB, 128GB - depinde de model), insa cu cat au capacitate mai mare sunt mai scumpe.

Daca in setari este o setare care sa duca la instalarea aplicatiilor numai pe card atunci e bine si trebuie pus cardul ca loc de instalare a aplicatiilor.
Apoi la managerul de aplicatii sau in setari la aplicatii, daca are in meniu mutare pe cardul SD, imediat ce se instaleaza o aplicatie, trebuie mutata pe card si dupa aceea poate va fi loc pentru a mai instala o aplicatie si tot asa ar trebui facut cu toate aplicatiile.

2 răspunsuri: