| Lycan a întrebat:


As dori sa cumpar un Samsung Galaxy S5 de la eMAG.
In prezent este reducere de 22 %, telefonul costa 1699 lei.
Oare ar trebui sa astept pana la Black Friday? Credeti ca va scadea mult? Merita sa astept atat?
Tatal meu ma sfatuieste sa astept ca vor fi reduceri mari dar eu nu cred o sa scada pretul mai mult de atat?
Sincer as dori sa il cumpar acum.

Răspuns Câştigător
| Predator30 a răspuns:

Buna! Are dreptate Tatal tau,vor fi reduceri mult mai mari eu zic sa mai astepti si haide sa iti spun ce au facut cei de la eMAG acuma cu reduceriile, deoarece si eu am urmarit foarte in detaliu site-ul si am observat ca au ridicat preturile si acuma le-au pus la reducere, dar de fapt s-au intors la pretul de baza care a fost si acuma ceva timp, nu te grabi doar de Black Friday sunt intr-adevar reduceri, O zi placuta si sper sa te fi ajutat un pic!

| Lycan explică (pentru Predator30):

Crezi ca va scadea pretul la macar 1500-1600 lei?
daca da atunci astept

| Predator30 a răspuns (pentru Lycan):

Cu siguranta, poate si mai bine pe la 1400 de lei va fi.

| Lycan explică (pentru Predator30):

Cum poti fi atat de sigur? ai mai vazut cazuri de genu sau stii cum functioneaza eMAG-ul?

| Predator30 a răspuns (pentru Lycan):

Sunt sigur datorita faptului ca am cumparat si eu un Samsung Galaxy S2 acuma 2 ani si a fost 1.099 si l-am luat la 700 de lei, iar la valoarea aceea pe care ai spus-o tu trebuie sa fie reducerea mult mai mare deoarece cu cat este mai scump cu atat reducerea va fi mult mai mare, iar la intrebarea cum functioneaza eMAG-ul pot spune ca sunt client eMAG pentru ca l-am urmarit de multi ani si este printre cele mai bune magazine online, mai este si ALtexul care este bun, restul nu prea m-au interesat pentru ca nu am gasit nimic cu pretul echivalentul acestor site-uri sau ceva asemanator.

5 răspunsuri:
| GabRi3l a răspuns:

Eu zic sa nu astepti deoarece riscurile sunt urmatoarele:Stoc epuizat sau cum am patit eu acum 3 ani cu un laptop era 27 mil. si de black era 25 si nu am mai apucat dar daca stiam il luam la 27 oricum depinde si de situatia financiara... Sper ca te-am ajutat happy