|

Buna TPU, as vrea sa fac un abonament la Vodafone pentru cartela cu net pentru laptop : https://:///....../index.htm (smart net 10 plus modem)... intrebarile mele sunt urmatoarele:

1. Odata ce am inceput abonamentul, ala la 9.91 euro, sunt obligat sa platesc in fiecare luna? Adica nu pot plati cei 9.91 euro si sa beneficiez de internetul nelimitat pentru cele doua luni cat scrie in oferta,?

2. Tehnic, nu am nevoie de modem, adica, am de gand sa folosesc internetul pentru laptop, doar ca as prefera sa introduc cartela in telefonul personal si sa fac Hotspot... intrebarea este, este posibil sa folosesc o cartela cu net care teoretic e pentru pc si laptop, in telefon iar cu acesta sa fac hotspot pe alt device?

DAU FUNDA PERSOANEI CARE-MI RASPUNDE LA AMBELE INTREBARI!

2 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Cartela furnizata de Vodafone in acel modem, este ca orice alta cartela. Doar ca, are internet cat scrie in oferta ta, deci ta, bineinteles ca se poate folosi, nu poti apela/sau sa te apeleze din ce imi aduc aminte altii, dar netul normal ca da, nu ai incercat deja pana acum?laughing
Iar acum, tu nu ai cum sa renunti practic la modem si nici la plata, daca ai semnat un contract indiferent de suma si durata, trebuie sa stai cu el si cu echipamentul furnizat de ei, prin acel contract.
Astea sunt obligatiunile voastre ca si clienti.

| explică (pentru anonim_4396):

Aha, ok, am inteles, mersi!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
1 răspuns: