|

Buna TPU! As vrea sa imi iau folie de sticla pentru telefon insa am gasit doar din aceea care acopera si camera foto frontala. Nu stiti vreun site/magazin de unde pot sa imi iau folie de sticla cu loc liber pentru camera frontala? Iar acum daca cumva nu stie nimeni: folia de sticla pusa peste camera nu obtureaza? Pentru ca as dori chiar si dupa aplicarea foliei sa mai pot utiliza camera frontala happy Dau FUNDAwinking

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Este un site si vad ca aduce din ce in ce mai multe modele de telefoane: Temperedglass.ro

3 răspunsuri:
| a răspuns:

In primul rand este sticla, nu folie. In al doilea rand, daca vrei altfel de sticla, intri pe Shopmania, la cautare scrii numele telefonului si dupa ce ai scris numele telefonului, scrii Tempered Glass sau Sticla Securizata ( ar trebui sa iti dea aceleasi rezultate )

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Nu vreau pentru aparat foto. Fiecare telefon mai nou are o camera frontala. Dar daca eu pun o sticla securizata deasupra camerei fara sa aiba loc liber adica sa fie gaurit mai se poate utiliza camera normal?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pai ma Daria... Daca vrei si pentru telefon si pentru camera foto iti iei separat, ca daca tot le schimbi incontinuu lipiciul ala se sterge si ramai cu folie simpla... Eu iti dau niste site-uri de unde poti cumpara separat:
http://www.f64.ro/......inch-.html

http://www.emag.ro/folii-protectie-telefoane/c

http://www.altex.ro/telefoane/accesorii-telefoane-mobile/folii-de-protectie

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează