|

Buna TPU! As vrea sa imi iau un telefon bun. Pana acuma am avut doar samsunguri si un Vodafone smart 2 dar am fost foarte dezamagita de ele. Cam dupa un an deveneau foarte incete de asteptam si cate 2-3 minute pana se deschidea agenda sau camera foto. Vreau sa imi iau un telefon care sa mearga repede si dupa 2 ani. Unii spun ca iphoneul nu are probleme de genul acesta. Ce parere aveti despre iphone 6 sau ce imi recomandati? (si sa aiba si o camere mai mare) DAU FUNDA!

6 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Buna nu iti sugerez 6 pentru ca se indoaie in buzunar daca vrei 5 s sau Huaei p 7. si daca frei sa arate si foarte bine incearca-l pe alviev soul mini este cel mai subtire tell. din Romania sper ca ti-am fost de ajutoe. si nu am primit nici o funda asa ca o vreau

| explică (pentru UrsuletExpirat):

Din cate am inteles au rezolvat problema cu indoitul

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Dupa Iphone-uri si multe alte telefoane cel mai multumita am fost de Sony Xperia. Daca ai buget de iphone 6 inseamna ca ai buget si asta http://bit.ly/1MtzI2S sau asta http://bit.ly/1IkQUk2. Iar ca informatie bonus - Sony are cea mai buna camera, facand poze cel putin la fel de bune ca multe aparate foto performante si cel mai bun sistem audio, de 100 de ori mai bun ca iphone-ul. Eu am fost mare fan iphone si nu imi imaginam ca as suporta un android pana am primit Sony!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Hei! Eu recomand tuturor Iphone-ul. Eu am Iphone 5 S de un an si sunt foarte mandra de el. E mult mai bun decat Samsung, LG, Nokia sau orice altceva.
Depinde de bugetul tau. Cele mai bune cred ca suntem astea noi aparut Iphone 6 si Iphone 6 Plus.dar eu zic ca si Iphone 5C si 5 S is foarte ok.
O sa fii mandra de el orice model de la Apple va fi

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu stiu. dar sa stii ca nu mai sunt atat de bune pentru. ca producatorul care a produs acea firma a murit

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Eu am Samsung Galaxy Alpha de cand a aparut si pot zice ca merge perfect, Ti-o recomand.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează