|

Buna TPU azi am fost la piata cu tatal si sora mea.Noi mergem ca sa vindem marfa. Aproape de noi era un om cu fiica lui care vindeau telefoane si noi si folosite apoi tatal meu s-a dus sa vada ce telefoane sunt erau ieftine.Acolo erau Nokia, Samsung, Lg .....etc....Si printre ele erau 2 telefoane frumoase de fete era unu mov si unu roz mie imi placea acela roz dar tatal meu a zis ca ala mov e mai bun pentru mine ca sunt mai mare si pentru sora mea e mai bun acela roz ca e mai mica si adevarul este ca nu prea imi place acela mov plus ca acela mov era folosit si ecranul era zgariat dar nu imi fac griji de asta ca omul acea a spus ca ii va schimba ecranul dar mie nu imi place culoarea de la el.Ar trebui sa-i spun tatalui meu ca vreau ca omul acela sa schimbe si culoarea de la el? Dar se poate asa ceva? Spuneti-mi cum sa-i spun si daca trebuie sa-i spun! Cel mai bun raspuns va primi FUNDA! happy

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
4 răspunsuri:
| explică:

Telefonul meu este Lg

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Ba, Tommy Lynn sa stii ca telefonul este inca bun si merge si acum are si alta culoare asa ca sa taci ca nu te intereseaza pe tine de unde imi iau eu telefon + ca o fost cam scump! Daca vrei sa spui ca omul acela este un boschetar sa stii ca tu esti! Asa ca nu mai vorbi fara tine! Si tine-ti gura!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Bai. Tu cumperi telefoanele de la orice boschetar de la coltu strazii? Si mai ales tu te ghidezi dupa culoare?! Fa asa si ai sa vezi ca nu-l ai mai mult de juma de an.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cumperi o carcasa de la magazinele gen domo intrebi asa: "Aveti carcasa roz cu ( model )?"

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează