| KM3 a întrebat:

Buna TPU! Cateodata, pe telefon imi apare urmatoarea:" Este disponibila o noua versiune firware." sau ceva in genul. Ce inseamna versiunea asta?( sper ca am scris-o corect).

Răspuns Câştigător
| halogen001 a răspuns:

Daca in prezent ai android mai mic sau egal cu 4.3 si iti apare update la adroid 4.4 e o problema: androidul 4.4 dupa ce e instalat, nu te mai poti intoarce usor la ce a fost, iar 4.4 Kitkat nu permite aplicatiilor sa scrie unde vor ele pe cardul SD, le lasa numai sa citeasca cardul, deci daca folosesti card de memorie SD si treci pe android 4.4, cardul va fi mai mult de decor, toate aplicatiile care inainte mergeau bine si puteau folosi cardul, se vor bloca sau vor merge numai pe memoria interna care e de cele mai multe ori insuficienta. Sa ii faci rootare, iarasi nu e OK, poti avea "norocul" sa iti blochezi unele componente, camera, wifi, senzori sau sa se blocheze de tot si mai mult exista posibilitatea ca nici dupa rootare sa nu obtii scrierea normala pe card.

Daca deja ai android 4.4, atunci nu prea ai ce sa pierzi, te poti interesa pe net dupa modelul telefonului daca acest update e bun si daca da, atunci merge instalat.
Foarte bine a spus PatrickStar, daca acest anunt iti apare in browser, e doar o simpla reclama si atunci nu e vorba de nici un fel de firmware nou sau de update.

1 răspuns:
| WHeisenberg a răspuns:

Daca iti apare in browser sunt reclame. Daca iti apare in bara de stare a telefonului inseamna ca au aparut update-uri ce ajuta la stabilitatea telefonului si e recomandat sa le instalezi.