| AlexAL275 a întrebat:

Ce părere aveți de telefoanele Samsung, dar de camerele pe care le au? Eu am un s10 plus și mă gândesc uneori că de banii dați pe acest telefon erau alte alternative, poate mult mai bune. La cameră eu cel puțin nu sunt impresionat, detalii în fotografii nu prea sunt, venind de pe un xiami mi note 10 cu cameră de 108 megapixeli, samsungul acesta mi se pare copil mic pe lângă el.

7 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Asa se intampla cand mai intai cumperi si apoi gandesti.

| Wr3nch a răspuns:

Daca vrei camera cu aceleasi detalii trebuie sa mergi pe S20 Ultra, nu se S10+.

| AlexDorinel a răspuns:

Nu se compara nimic cu Samsung... sunt mai scumpe dar te țin 3 ani fără probleme dacă le pui husa și nu le scapi de 3 ori pe zi.

Si asta cu ganditul, nu te mai gândii, gândește te ca ai un telefon și este bun și nu ai probleme. Alții ar vrea telefonul ala și tu îți faci probleme ca nu stiu ce telefon e mai bun

| cfrtobias a răspuns:

Ai incercat sa faci pozele in hd?

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Ia-ți un dlsr dacă tot vrei poze "smechere".

| CiobotaruValentin a răspuns:

Aproximativ toate gamele au smartphone-uri premium, trebuie să vezi alternativa care ţi se dă. Samsungul are plusurile lui, IPhone pe ale lui, Xiaomi pe ale lui şi tot aşa. Problema se pune atunci când ai o problemă cu telefonul în sine, în ceea ce priveşte garanţia telefonului, la Xiaomi, Huawei şi celelalte asemnătoare, primeşti răspuns greu şi totul merge greu, în schimb la LG, Samsung, Apple ai o deschidere mai largă în România.
Dacă vorbim din punct de vedere al unei reparaţii la un GSM, telefonul nemai fiind în garanţie, piese pentru Xiaomi-Huawei, tot la fel, găseşti mai greu.
Nu spun că ele nu sunt bune ca telefoane, fiecare au plusurile şi minusurile sale, dar, mie unul Android + Google, sunt la îndemnână, celelalte Xiaomi Huawei vin cu o interfaţă EMUI sau nu mai ştiu care, care îi schimbă anumite funcţionalităţi cât şi aspect, pe lângă sistem Android, încărcându-l cu interfaţa lor.

| Wr3nch a răspuns (pentru CiobotaruValentin):

Si Samsung il incarca cu One UI, LG lla fel cu LG UX. Deci interfata tot nu e Android curat.