anonim_4396
| Anonim întreabă:

Curand o sa imi iau un Samsung galaxy mini, si din pacate pachetul nu include si casti. Ce alte casti s-ar potrivi?

5 răspunsuri:
| RB26DETT a răspuns:

Te duci in Orange store sau Vodafone sau cosmote si cauti acolo casti pentru Samsung, iti da casti originale, daca iei casti sub 20 lei s-ar putea sa iei ceva care sa nu duca prea bine sau sa se strice. eu am casti originale Samsung 35 lei am dat pe ele si se aude muzica in ele foarte bine, mai ales daca iti instalezi poweramp pe telefon poti mari basul foarte tare si iti sparg timpanele. dar cel mai bine este sa probezi castile inainte sa le cumperiwinking faci un test de calitate de cat de tare se aude etc... dar nu tragi de ele sa vezi daca se rup firele laughing))

| MaxKiller911 a răspuns:

Aproape toate castile, dar cauta niste casti de Allview p5 alldro ( dupa toate review-urile vazute de mine se aude mai bine decat HTC sensation )

| DorelExpertu a răspuns:

In general orice fel de casti pentru smartphone cu mufa jack3, 5. Eu am folosit de BB, si merg foarte bine, sau orice fel de casti cu jack 3, 5 ca de mp3 daca vrei doar pentru a asculta muzica, in cazul acesta va fi folosit in apel microfonul telefonului

| BigJon a răspuns:

Telefonul are intrare de 3, 5mm asa ca majoritatea castilor se potrivesc(care au mufa groasa-nu subtire), dar du-te la un magazin gsm sau pc si zi numai ca vrei sa cumperi casti cu mufa jack.
Sper ca te-am putut ajuta.

| Alliii98 a răspuns:

Casti de la Nokia din alea q mufa groasa big grin