| Cristinutza234 a întrebat:

Buna TPU! Deci o sa incep o povestioara: Mama si tata au vrut sa-mi faca cadou un telefon. Cadoul l-am primit, dar le-am spus frumos si cat sa inteleaga si ei ca acel telefon nu este bun de nimic. Au inteles si ne-am hotarat cu toti sa-l dam inapoi si sa luam altul. Dar problema e ca e luat pe abonament, de fapt prelungire de abonament de la Vodafone. Dar telefonul e luat cam de 5 zile, si parca am inteles ca exista o perioada in care poti sa te razgandesti ( de vreo 10 zile, cam asa), adica sa-l dai inapoi si sa primesti altul. Am nevoie de voi acum sa-mi spuneti daca asa e. Dau funda pentru cel mai bun raspuns! Si va rog sa scuzati categoria happy

Răspuns Câştigător
| darrio2007 a răspuns:

O fi termen de returnare de 10 zile dar abonamentul ramane.Pentru telefonul respectiv. Daca vrei altul poate fi cu alt abonament, poate chiar mai scump.Ce te faci atunci? Mai faci un abonament? Intreaba acolo de unde ti-au cumparat telefonul.Ei stiu mai bine.

2 răspunsuri:
| Anonima0000000000 a răspuns:

Exista google

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Pai. De ce nu intrebi pe cel de la care l-au cumpărat ai tai. Când te duci sa-l schimbi, îl intrebi, si cred ca se poate.