|

Buna TPU!

O ruda de a mea vorbea la telefon pe un Samsung s 5610 si mi-a zis sa dau sa inregistrez apelul cu cine vorbea deoarece ii vorbea urat...si l.am inregistrat si nu stiu unde pot gasi inregistrearea apelului sau exista variantasa nu se fi salvat daca acea persoana a inchis prima?

Urgent, va rog

Dau funda, multumesc.

6 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Sarut mina! Daca in telefon există card de memorie il gasesti in card, daca nu, il poti gasi in galerie, sau mai este un lucru, daca are muzica in telefon, sa caute fișierul sau folderul muzică, si acolo poate fi gasit. O seară frumoasă vă doresc, si mult succes in găsirea acelei inregistrări.Sa caute si la apeluri efectuate, asta daca nu cumva le-a șters, daca a sters apelurile primite/efectuate, atunci e greu de gasit.

5 răspunsuri:
| a răspuns:

Multumesc pentru fundă, ai rezolvat cu telefonul?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Intri in " File Explorer", apesi pe lupa pentru cautare, si acolo vei scrie " recorder". O sa-ti apara fisierele cu respectivele inregistrari. Selectarea fisierului o vei face prin apasarea mai lunga a degetului, pentru ca in felul asta o sa-ti apara in partea de jos si optiunea de "delete".

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Dacă nu vrei să stai să cauți înregistrarea prin telefon mai ai o altă variantă. Conectează telefonul la PC ( computer / laptop ) și ai o opțiune „ Importează fișiere media " parcă, sau ceva de genu. Și astfel orice fișier media ( poze, filmări, înregistrări audio etc ) va fi salvat într-un folder în calculator și astfel vei găsii înregistrarea mult mai repede.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Inregistrarea, se gaseste in fisiere media, card/memorie interna, record/recorder sau audio.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Depinde in ce l.ai inregistrat. Cel mai usor este sa cauti in aplicatie, in cardul SD sau in memoria dispozitivului. Daca nu ai gasit nici aici poti cauta la recente sau fisiere audio. Sper ca te.am ajutat.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează