anonim_4396
| Anonim întreabă:

problema mea este urmatoarea : eu am un Samsung Galaxy s3 care ieri a venit de la reparat pentru ca avea o problema care s-a rezolvat din garantie.
Cand eram in service telefonul a mers, dar cand am ajuns acasa m-am uitat si nu era scris nimic pe foaia de la garantie cum ca a lucrat la el, ce a lucrat etc (cum am vazut ca mi-au scris cei de la Orange la tableta). Ok nu am mai luat in seama treaba asta, telefonul sa mearga.Dar seara mi-a aparut in bara de notificari daca vreau sa actualizez la android 4.3 si am dat sa se actualizeze, dupa ce s-a inchis telefonul s-a incarcat pana la 100% chestia aia si apoi nu s-a mai deschis si acum imi apare Samsung dar nu se mai deschide de ieri. Am incercat sa-l inchid sa-i scot bateria si degeaba.Sunt disperata va rog un sfat eu am mai actualizat si telefonul si tableta si nu am mai patit asa ceva decat acum dupa ce a umblat acel om in el. Intrebarea e daca merg la el si ii povestesc de ce nu se mai deschide mi se va pierde garantia pentru ca am vrut sa actualizez android?
Multumesc anticipat! Funda

Răspuns Câştigător
| Core_Ale_1990 a răspuns:

Telefonul tau este ghinionist, cat despre ce scria pe garantie trebuia sa verifici la fata locului cand ti-ai luat telefonul de la service.Cat despre update ai prins unul foarte prost, telefonul tau a ramas blocat in bootloap, se incarca si ramane pe Samsung logo. Uneori dureaza ceva mai mai mult dupa o actualizare, eu am stat 10 min pe Samsung logo. Du-te cu el inapoi la service si explica-le ca tu doar ai actualizat, atata timp cat este in garantie, probleme de software si hardware intra in garantie.

3 răspunsuri:
| bogboy101 a răspuns:

Pai daca ai fi citit pe net upgradarea la android 4.3 nu este una pentru un s3! citeste pe net mai bine...du-l la servis sau instaleaza dupa net un room custom. funda?

| Anonim explică (pentru bogboy101):

Daca mie asa mi-a aparut acolo daca vreau sa-l upgradez la android 4.3 cum sa nu fie pentru s3? Atunci de ce mi-a aparut straight face? Il voi duce luni la service dar vreau sa stiu daca am vreo sansa sa mi-l faca din garantie.

| bogboy101 a răspuns (pentru anonim_4396):

Pentru caeste un update prin de buguri si erori! citeste pe net si cred caeu merit funda.