| AlessyaLove a întrebat:

Buna TPU,
Știe cineva de ce nu mai merge sa redau filme pe TV de pe tlf?
Am încercat și pe smart TV și prin cablu dar nu mai merge.
Am un Huawei P30 pro si a dat actualizare la ultimul soft și de atunci nu mai merge.
Când se blochează ecranul tlf filmul se pune pe pauza. Pe YouTube merge, doar filmele online pe google nu. Ast un răspuns!

3 răspunsuri:
| CIaudiu a răspuns:

Cumperi un stick cu o capacitate ceva mai mare, minim 64gb si un adaptor de la type c la usb. Piratezi filmele pe telefon si dupa le bagi pe stick. Stick-ul il bagi in tv si redai filmele fara probleme la calitatea originala. Eu asa fac.

| Daniel31 a răspuns:

Incearca stremio. E o aplicatie destul de buna unde ai destule filme. Incearca sa faci stream de pe ea. Dupa, poti folosi telefonul si pentru altceva, fara sa iti iasa din film cat timp te uiti la el.

| Alice270246 a răspuns:

Nu știu sigur dacă este la fel pe Huawei, dar la Samsung există funcția Smart Wiew. Dacă o activezi, ecranul telefonului apare pe televizor. Poți să îți pui telefonul pe rotire automată, ca să se vadă mult mai mare. Smart Wiew este o funcție care apare sus, atunci când glisezi (știi tu, când te uiti la notificări sau chestii de genul). Dacă nu îți apare pe prima pagină, unde sunt Wifi-ul, Modul Avion, Bluetooth-ul, etc. Glisează la dreapta și o să îți apară altă pagină, Daca nu e nici acolo, dă pe acel Plus de acolo și vezi dacă e disponibilă funcția. Dacă nu, înseamnă că nu ai telefonul compatibil, deși m-aș mjra, pentru că telefonul tău e destul de bun. Sper că te-am ajutat.