|

Buna TPU! Va rog ajutati-ma. Cum imi transform Euro in minute la Orange? si inca ceva. Internetul merge non-stop... ma refer ca se duc acei MB degeaba fara ca macar eu sa intru pe internet. cum il opresc?

FUNDA

2 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Salut!

In mod obisnuit, transformarea creditului in minute se poate face imediat dupa reincarcare daca iti activezi o optiune. Poti insa sa iti calculezi cate minute poti vorbi prin impartirea creditului existent in cont la tariful pe care il platesti pentru un minut in retea sau in afara retelei. Taxarea se face la secunda, iar acest lucru este valabil dupa primul minut de convorbire, care este indivizibil.

Atunci cand nu mai ai nevoie sa faci trafic de date, poti dezactiva accesul la Internet din meniul telefonului sau poti sterge setarile telefonului de conectare la Internet. Pentru asistenta poti sa apelezi la serviciul clienti 484 (0744940484 – tarif normal din tara sau strainatate), intre orele 07:00 si 22:00. Apelul la 484 este taxabil cu 0.55 euro fara TVA. Taxarea se face pentru apel raspuns de operator, deci taxarea nu va fi la minut.

O zi buna!

Orange Helpers

1 răspuns:
| a răspuns:

Mb nu pot sa se duca daca tu nu esti pe internet si ca sati transformi euro in minute va trebui sa te duci la un magazin Orange si iti vor spune cei de acolo ce ce faci

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează