| alexgalatzi a întrebat:

Buna,TPU! Vreau sa-mi iau un telefon, dar nu stiu care.Ma gandeam la un Sony Xperia Z pentru ca rezista la apa si stiu ca cei de la Sony fac telefoane bune si serioase...Dar ma enerveaza faptul ca nu are ecran Gorilla Glass si SUPER AMOLED. In acelasi timp ma gandeam si la un Samsung Galaxy S3 care are aceste doua caracteristici...Deci,ce alegeti?

6 răspunsuri:
| stroedaniel13 a răspuns:

Galaxy S3 clar!

Mie mi se pare mult mai superior decat acel Sony. Iti recomand sa arunci o privire aici: http://bit.ly/1a3BaBa peste parerile celor are l-au cumparat deja si il folosesc.

| KinekT a răspuns:

Pai Sony xperia z are un ecran bun full hd si ca protectie are bravia nu gorilla glass
pe langa un s3 are o camera mai buna procesor design dupa mine mult mai bun...
nu vad de ce sa nu alegi Sony-ul.

| alexgalatzi explică (pentru KinekT):

De ce sa nu aleg Sony-ul? Pai unii spun ca din unel unghiuri nu se vede bine ecranul, de aceea...Si mi-e ciuda...

| oBanană a răspuns:

Între Xperia Z și S3 aș alege cu siguranță prima variantă. Este cu mult peste s3 la specificații. Mai degrabă compară Xperia Z cu S4 și Xperia S cu S3. Cam așa sunt generațiile. Eu am S4 și merge foarte bine. Chit că nu rezistă la apă. Și ce? Doar nu ai de gând să intri cu el în piscină. E de ajuns să stai cu el cât faci plajă, zic și eu laughing. Iar S4 e rezistent. Dacă îi pui pe ecran o folie e destul.

| AlinNxD a răspuns:

Samsung galaxy s3 este foarte bun. si Sony este dar mi se pare ca are putin lag prin meniu ..recomand s3

| claussss a răspuns:

Nu-ti lua Samsung frate, iti recomand Nokia lumia 820 sau 720 ori HTC windows phone 8s dar daca vrei android ia-ti Allview p5 alldro e 750lei, sau daca vrei iphone 4, sau daca nu-ti plac recomandarile mele ia-ti Sony dar renunta la Samsung ca nu e bun deloc!