| Carmen28 a întrebat:

Buna tuturor! Am o intrebare legata de telefon. Atunci cand îl ating ceva mai tare in partea din spate, in zona camerei, se aude parca un sunt ciudat, ca si cum s-ar misca ceva. Am mai citit si alte articole de pe net si am vazut ca poate fi o problema cauzata de lentile. Acest sunet apare numai atunci cand il ating mai tare in parte din spate, nu si in partea din fata si nu apare decat in zona camerei, cum am mai spus si mai sus.

4 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Si care este intrebarea? Dul la servis sa vada cineva priceput ce are, noi nu ne pricepem, daca l ai stricat e treaba ta.Ce marca e telefonul? Face poze bune?

| Carmen28 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Eu doar am intrebat daca stie cineva de la ce ar pute fi sunetul care se aude atunci cand ating telefonul in jurul camerei, deoarece eu sunt de la tara si momentan nu pot ajunge la un service in oras, intrucat nu ni-se da voie sa parasim localitatea pentru ca sunt foarte multe cazuri de "imbolnaviri", dupa cum am fost anuntati. Nu stiu cand ajung in oras, dar sa mai apuc sa merg si la un service

| Carmen28 explică (pentru CristiDinBucuresti):

De facut poze bune face, nu am alte probleme cu el.

| Ineys a răspuns:

Scutura-l si o sa vezi ca se aude si atunci. De ce se aude acest sunet? Asa cum ai zis de la camera si anume stabilizarea optica a telefonului. Camera efectiv "joaca" acolo. Mai fa un experiment. Porneste camera cu stabilizare optica si scutura telefonul iar. Ai sa vezi ca nu se mai aude la fel de tare.