|

Buna tuturor! Am un iphone 5S in stare functionala de 8/10 iar aspectul e tot 8/10, problema e ca e codat. Doresc sa il vand pe un site de vanzari pentru piese, insa nu stiu cum sa ii valorific pretul, am gasit diverse iphone-uri 5 pentru piese, unele sparte erau de la 100 de lei la 400 de lei. Iar cele in stare buna, erau de la 200 de lei la 600 de lei. Acum eu nu stiu ce sa fac, nu vreau sa ies in pierdere insa nici sa pun un pret mai mare decat valoarea sa. (Ma repet, valoarea sa din punct de vedere al vanzarii pentru piese sau la categoria - caci am vazut ca exista o astfel de categorie pe multe site-uri - de iphone-uri codate).

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Sarut mîna! Pune l pe Olx cu poze, mentionezi faptul ca este codat, ca potentialul cumpărator sa stie din start acest aspect, fiind telefonul codat nu il poate folosii, decat după ce il decodează, nu poti lua foarte multi bani pe el tocmai din cauză că este codat, iar o decodare costă, si implică si ceva riscuri daca cel care il decodeaza nu stie si buleste softul, in ce retea e codat? Tu pune l cu 400 lei negociabil si vezi acum cine il vrea, de unde esti? Nu il poti duce tu sa il decodezi? Ca fiind decodat, creste pretul, il vinzi cu accesorii, si cu probă, asa ce probă i faci daca el nu functioneaza? Il vinzi cu accesorii? Căști, incarcator? S au doar telefonul? Ce culoare e?

| explică (pentru CristiDinBucuresti):

Seara buna! Mersi mult de tot de sfaturi, sunt din Ploiesti si am cautat in tot orasul sa il decodez dar cica nu mai decodeaza nimeni in Ploiesti, si mi s-a recomandat sa merg tocmai in Bucuresti. E alb, am si casti si incarcator la el, dar vand doar telefonul. As fi vrut sa il vand decodat dar nu am cum sa ajung in Bucuresti deocamdata si eu as avea nevoie sa il vand acum. Si pe Olx doream si eu sa-l pun dar n-am specificat vreun site anume in intrebare caci sunt atatea site-uri de vanzari si sa nu fac "pubilcitate" involuntar pe TPU, referitor la specificatiile telefonului, sigur ca specificam ca e codat, nu imi permit sa pun oamenii pe drum aiurea si sa descopere la fata locului ca telefonul e codat. Sincer mai mult si de asta il vand, ca nu am posibilitatea sa-l decodez acum, si decat sa ma complic cu drumul pana in Bucuresti. In orice caz, multumesc frumos de raspuns. happy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Mersi pentru fundă sarut mîna!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează