|

Buna. Vreau sa imi achizitionez un telefon pana in 450 lei maxim 500, la liber. Vreau sa aiba urmatoarele functii: touch, mp3, camera foto cel putin 2 mp si un procesor cat mai bun, cred ca procesorul este cel care da viteza telefonului, nu? Deci sa se miste cat mai repede, usor. Eu acum am un Samsung Wave Young, e dragut, de fete dar se misca foarte incet mai ales cand stau pe net si se strica pe zi ce trece tot mai mult. 3 ani m-a tinut. Ce telefoane imi recomandati? va intreb pe voi caci am fost azi intr-un Orange si eram hotarata sa iau un telefon dar toti angajatii aveau cozi de clienti si am plecat, intre timp poate ma decid mai bine happy Mersic!

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Eu am un Allview a 5 quad are patru procesoare de 1.3 si faptul mai naspa zic eu este ca are 512 Mb ram dar camera este de 5 mp si filmeaza full Hd de 1080 p se miusca bine nu are lag si sunt o groaza de review-uri mai are si dual sim eu folosesc 2 cartele Telekom -minute si Digi- net.450 de lei la altex de black friday de la 500 de lei

| a răspuns (pentru MihaiEu14):

Care e diferenta dintre a5 si a6? ca vad ca pretul e acelasi... happy

7 răspunsuri:
| a răspuns:

Cu 500 lei sa nu te astepti la ceva care sa se miste super... O sa se miste dar...
Singurele variante care sa merite sa fie luate in considerare sunt urmatoarele (am depasit 500... ): http://bit.ly/1xBErqt sau http://bit.ly/1u69to5 sau http://bit.ly/1xBEwuw (toate indeplinesc cerintele tale de mai sus intr-o masura).

| a răspuns (pentru sltlp):

Nu ma astept sa gasesc unul extraordinar la 500 de lei, vreau doar sa fie mai bun ca cel pe care il am eu, l-am luat acum 3-4 ani cu 450 de lei, banuiesc ca de atunci telefoanele s-au mai "istetit" la acelasi pret happy

| a răspuns (pentru HomeAlone2223):

S-au istetit dar toate raman la pretul lor in categoriile lor daca pot spune asa big grin. Gen un telefon de 400 lei o sa ramana slab raportat cu ce e pe piata acum, si peste 3 ani sa zicem, un telefon tot de 400 lei o sa fie mult mai performant decat cel din prezent de 400 lei, insa tot o sa fie un telefon slab raportat cu ce o sa se vanda atunci. Sper ca ai inteles ce vreau sa spun.

| a răspuns (pentru sltlp):

Am inteles sa traiti!

| a răspuns:

Mersi pentru raspunsuri!

| a răspuns:

Http://www.emag.ro/......DCSDQBBBM/


http://www.emag.ro/......D0MRVBBBM/


http://www.emag.ro/......D5BXCBBBM/


Primul si al 2-lea sunt bune (le-am avut) al 3-lea nu stiu cat de bun e dar cea mai buna prietena a mea are unul din ala si merge bine;)