|

Buna ziua am un Samsung galaxy s i9001, am avut android 4.0.4 am incercat sa-l fac 2.3.6 cu odin si nu a reusit iar acum androidul numai porneste porneste telefonul apare pe ecran Samsung galaxy s i9001 la nesfarasit ma poate ajuta cineva sa-l fac, adica sa-i reinstalez androidul ( softul) 2.3.3 sau 2.3.4 sau oricare?

5 răspunsuri:
| a răspuns:

Cum adica ai avut 4.04 dar ai vrut 2.3? de ce ai vrut sa ii faci downgrade?
Nu trebuia sa faci chestia asta singur, sunt foarte multi pasi care trebuie facuti corect.
Telefonul tau a facut brick(ramane la logoul firmei)
Singura solutie e sa te duci cu el la garantie, care garantie din pacate cred ca ai pierdut-o, deci va trebui sa platesti pentru reparatie

P.S. -nu te baga sa il repari singur! Exista posibilitatea s ail strici de tot, asa ca mai bine platesti pentru reparatie cativa zeci de ron decat sa fi nevoit sa cumperi un telefon nou

| explică (pentru danyel89):

Ok mersi frumos. Da e adevarat ramane la logoul Samsung S plus i9001 etc... dar cu odin si fisierele respective bune merge instalat softul original, am mai avut un gio la fel mi-l faceam singur dar la asta se gasesc greu fisierele. Dar o sa merg la un service gsm cu el si gata. Se poate si la un mag Vodafone ceva?

| explică (pentru danyel89):

Da asa se intampla exact cum ai scris tu, o sa merg cu el la un service GSM sau mai degraba se poate si un magazin Vodafone?

| a răspuns:

Poti incerca si la un magazin Vodafone, dar cel mai probabil ti-l vor opri acolo si il vor trimite la service

| explică (pentru danyel89):

Ms oricum daniel, am rezolvat singur. I-am reinstalat softul original.