| Skilline2012 a întrebat:

Buna Ziua! As dori sa stiu si eu ce telefon este mai bun: Samsung Galaxy Ace+ sau Samsung Galaxy S+? Si daca puteti sa imi spuneti, doresc sa stiu daca jocurile mai performante sunt compatibile cu aceste 2 telefoane. Ex: Minecraft Pocket, DeadSpace, NFS. etc. Multumesc si o zi buna!

Răspuns Câştigător
| AlexandruUrsachi a răspuns:

Buna ziua,

Iti recomand cu incredere Galaxy S +.
De ce?
In primul rand din partea procesorului. Are un procesor quad core de 1, 4 GHz pe cand galaxy ace are unu de doar 800 MHz. O viteza de descarcare 3G cu mult mai mare. Display de 4 inch, foarte bun pentru tine daca vrei sa te joci pe el. Memoria interna o are de 4 GB, scapi de cheltuiala pentru un card ( nu e foarte scump da na conteaza si banu ala :)) ) pe cand galaxy ace are o memorie foarte mica.

NFS iti garantez 100% ca functioneaza pe un galaxy s plus. Pai am mai specificat mai sus, cu un procesor quad core de 1, 5 ghz cortex A8, iti va merge NFS-ul perfect. Fara lag, fara alte probleme.

Si uite, iti recomand si cateva magazine online care vand galaxy s plus. De ce? Poate tu de unde il cumperi e mai scump si il gasesti la astea mai ieftin :D.

evoMAG: http://bit.ly/QHRJgx
QuickMobile: http://bit.ly/UFur9c

Toate cele bune!

| Skilline2012 explică (pentru AlexandruUrsachi):

Multumesc foarte mult pentru acest raspuns folositor!

2 răspunsuri:
| Skilline2012 explică:

Iti multumesc foarte mult pentru acest raspun folositor. Buna ziua!