| Iuliavasile2345 a întrebat:

Bună ziua,dacă dai resetare la un iPhone rămân poze, video, conturi de social-media?
Cat mai repede va rog!

5 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Numai ramane nimic, va fi gol, nici contactele din agenda telefonica nu mai ramîn, nici mesaje trimise si primite pe whatsap nu o sa le mai ai, deci se vor sterge toate informatiile din telefon, de ce vrei sa il resetezi? Asta o faci atunci cand il vinzi stergi tot din memoria telefonului ca sa nu vada viitorul proprietar ce anume ai salvat tu in telefon, poze cu tine sau cu familia numere de telefon etc, dar daca nu il vinzi mi se pare o prostie sa il resetezi aiurea.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Iuliavasile2345):

Atunci reseteaza l si vinde l, succes.

| Iuliavasile2345 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Mulțumesc

Bula
| Bula a răspuns:

Resetarea unui aparat de orice fel inseamna ca aparatul se pune inapoi la starea in care a iesit din fabrica.
Evident, TOATE reglajele si materialele introduse ulterior fabricarii SE STERG si trebuie introduse din nou.