| ArthurWarner a întrebat:

Dacă vi se salvează pozele în google foto cand le stergeti de acolo vi se sterg si din telefon? Ca am observat ca la mine asa se intampla. Va multumesc!

Răspuns Câştigător
| CoRoDa08 a răspuns:

Buna! Da, in general asa functioneaza aplicatia asta. Mai bine le pui in google drive, e mult mai sigur acolo si odata ce le-ai adaugat, nu mai sunt contectate cu cele din telefon, deci le poti sterge de acolo.

1 răspuns: