Aș merge pe varianta Samsung S24 FE chiar dacă A 56 a apărut anul acesta, S-utile tind să fie mai bune chiar și după câțiva ani, chiar dacă este o variantă FE.
De iPhone 14 nu l-aș lua în discuție, având deja câțiva ani, iar în legătură cu iPhone 15 ce este asemanator cu 14, numai câteva schimburi (USB-C), nici pe acesta nu l-aș alege, având în vedere că un Samsung poate să fie mai personalizat și creativ.
Eu mi-am luat un s24 FE. Recomand! Mi-am luat de aici: https://tinyurl.com/2c6kl4xw
L-ai luat demult?
Acum doua zile mi-a venit cu factură și garanție 24 luni. Atenție! De asta spun 24 luni și nu 2 ani pentru că zilele în care a stat în service se scad din timpul garanției.
Conform OG 21/1992 privind protecția consumatorului și Legea 449/2003, articolul 16:
„Termenul de garanție se prelungește cu timpul scurs de la data la care consumatorul a sesizat vânzătorul despre lipsa de conformitate până la data repunerii în posesia bunului."
Garanția se prelungește cu toată perioada cât produsul este plecat din posesia ta (inclusiv zilele de transport și reparație).
~ 4000 de Roni.
Puncte la operator nu am )
Asa. Ce vrei de la el sa exceleze? Autonomie, ecran, durabilitate, performanta in jocuri, portabilitate, suport software?
Autonomie,
ecran,
durabilitate,
portabilitate,
suport software
?
Pai... ma intrebi ce te-am intrebat eu?
S24 FE este superior din punct de vedere al performanței brute.
A56 bănuiesc că este mai ieftin
Iphone 14 am avut și l-am returnat, am avut și 14 pro max și l-am returnat în favoarea lui S23 ultra.
Gândește-te ce vrei de la un telefon, dacă nu ai preferințe ia direct S24 FE.
Pai depinde ce fel de user esti si de ce buget ai.
In opinia mea Samsung a 56 este cel mai bun deal. Daca nu esti pasionat de gaming competitiv atunci a56 este cel mai bun ca si suport softwere si anduranta a bateriei si cu siguranta cam cel mai bun allrounder. Iphone 14 este vechi de 3 ani de zile si ft scump doar pentru ca este un produs Apple iar s24 fe este inferior ca si suport softwere si anduranta a acumulatorului si eficienta energetica dar are putere bruta, putere bruta de care ai nevoie doar daca te joci competitiv.
Mai bun că A 56, de la Samsung, ce ar fi la un buget de 3900 de Roni?
Daca aleg iPhone 15, balanța alegerii între telefoane se schimba )?
Mulțumesc.
Între S 24 (care este ultimul model, din câte știu eu )) ).și S 24 FE mai există și alte modele intermediare.)?
ddlykid întreabă:
User252426 întreabă: