| Negroi_Narcis_1997 a întrebat:

Buna ziua! Mi-am cumparat un telefon de pe olx HTC one x dar nu are semnal deloc! Acolo specifica faptul ca este adus din UK si ca nu prinde semnal pe Orange si Vodafone si l-am cumparat pentru ca eu folosesc telekom dar vad ca si pe aceasta retea imi zice retea inexistenta sau lipsa semnal. nici codat nu este pentru ca citeste cartela, am cautat pe net sa gasesc ce problema ar avea dar nu gasesc nicaieri. V-as ruga frumos sa-mi dati mici sfaturi, m-ar ajuta foarte mult. Ar putea fi antena de semnal al telefonului?, vreo problema la soft? se poate repara cumva? astept raspunsurile voastre. Va multumesc.

Răspuns Câştigător
| rvsmady a răspuns:

Buna. Pate fi antena de semnal. Sau probabil a fost blocat pe UK, iar cand la adus in tara a fost si la deblocat, la telefoanele astea mai noi(performante) daca sunt codate si vrei sa le decodezi, iti mai merge cateva zile o saptamana si dupa va avea probleme la soft( nu mai are semnal). Asa am patit eu cu un Samsung galaxy s5.

| Negroi_Narcis_1997 explică (pentru rvsmady):

Deci el merge impecabil doar problema asta o are...si m-ar costa mult sa-i repar softul? unii mi-au mai zis ca ar putea fi si replica sad

| rvsmady a răspuns (pentru Negroi_Narcis_1997):

Nu mai retin cat mi-a cerut sa imi repare soft-ul dar stiu ca a fost mult si nu mia convenit sa il repar si am preferat sa imi cumpar altul. Poate fi si o copie. Cel mai bine este sa te duci cu el intr-un loc unde sti ca repara telefoane. Si cerei o informatie, daca crede ca este facatura, sau ce poate avea.

| Negroi_Narcis_1997 explică (pentru rvsmady):

Tocmai am aflat ca e facatura... am vazut diferenta pe internet... al meu e made in china. sper sa-l pot face si asa macar. o sa ma coste putintel. oricum multumesc frumos!winking

3 răspunsuri: