| oanaana14 a întrebat:

Nu îmi mai pot descarca pozele de pe telefon in laptop, telefonul se încarcă atunci când e conectat la cablu USB, dar nu pot face altceva. La setări îmi apare "USB - deconectat" oare de ce? Am restartat telefonul, dar nu a ajutat cu nimic.

Răspuns Câştigător
| DeyCj a răspuns:

Poţi încerca să faci backup pe google photos şi apoi să le descarci din browserul de internet pe laptop.Eu unu aşa fac şi m-am scăpat şi de cabluri USB, şi de aceste inconveniente.

6 răspunsuri:
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Atunci cand conectezi telefonul la laptop, pe telefon ar trebui sa apara cateva optiune, de incarcare, redare, transfer media/fisiere etc.
Ar trebui sa selectezi optiunea de "transfer media" sau fisiere, nu stiu exact denumirea.

Daca nu iti apare, atunci cand tragi in jos de bara de stare, ar trebui de asemenea sa apara un tab referitor la dispozitivul conectat, cand apesi pe el, ar trebui sa se deschida lista de optiune specificate mai sus. Sau ceva de genul "alege ce se intampla cu dispozitivul conectat". Dupa si pe laptop ar trebui sa alegi permiterea de transfer de fisiere.

Daca nu merge, stiu ca mai sunt astfel de probleme si legate de cablul USB, ai putea sa incerci cu altul.

| oanaana14 explică (pentru DoarBogdan):

Nu îmi apare nimic, nici în bara de sus și nici la laptop, cum ca ar fi conectat vreun dispozitiv...

| DoarBogdan a răspuns (pentru oanaana14):

Ai incercat cu un alt cablu?

| oanaana14 explică (pentru DoarBogdan):

Am mai încercat încă 2, tot nimic.

| DoarBogdan a răspuns (pentru oanaana14):

Atunci ar trebui sa verifici unde este problema, la laptop sau la telefon. Daca incerci cu un alt telefon si merge, inseamna ca este de la telefonul precedent. Daca nu merge, probabil este de la laptop.
Daca este de la laptop, probabil nu are driverele necesare. Incearca si https://adb.clockworkmod.com
Daca este de la telefon, probabil ar trebui activat modul de debug/depanare prin USB din "optiuni dezvoltator" de la setari.

| oanaana14 explică (pentru DoarBogdan):

Este de la telefon, ca înainte îmi apăreau opțiuni, acum nu îmi mai apar. Și la setări, conectivitate, USB- îmi apare "Deconectata" și nu pot da pe el, nu poate fi editat.