| Dobros a întrebat:

Buna ziua! scuzati categoria; nu am stiut unde sa postez intrebarea.
Recent am cumparat un S4 nou nout, prin posta. Surpriza mi-a fost cand am deschis coletul si am avut placerea de a descoperi ca in el se aflau 2 telefoane Nokia de alea preistorice in loc de telefonul meu. Nu mai raspunde nimeni la numarul de telefon de pe site.
Ma intreb, pot face ceva? Ca am adresa lor? Daca ma duc la politie rezolv ceva? Sau se mai poate da coletul la schimb in schimbul banilor pe motiv ca am luat teapa si sa il trimita inapoi?
Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| PetrisorPetru a răspuns:

Cunosc un prieten care a patit la fel are 17 ani, si s-a hotarat sa i.si cumpere un telefon la mana a II-a, la comandat, a venit prin colet totul bine si frumos si cand la desfacut a observat ca are un telefon vechi care nu functiona.Cumparatorul find din Hunedoara iar Expeditorul din Bucuresti.Sa dus la politie cu adresa si lea explicat situatia.In final cumparatorul a iesit in plus iar expeditorul a trebuit sa vina la srctia de politie din Hunedoara sa plateasca o amenda de 2000 de lei sa ii cumpere un telefon nou, si sa ales si cu un dosar penal.Asa ca te sfatuiesc sa meri la politie si vei iesi in castig. Funda?

2 răspunsuri:
| xBlaise a răspuns:

De ce nu ai verificat coletul cand ti-a venit? A fost vina ta straight face Du-te la politie, dai o declaratie daca nu rezolvi cu asta ia-ti adio de la acei bani

| TheVampireDiariies a răspuns:

Te-au fraierit. Urăsc genul ăsta de oameni. Îţi dai seama că trebuie să te duci la poliţie. 2 telefoane Nokia foarte vechi, costă cel mult 2 milioane. Iar un S4 costă foarte mult. Încearcă să dai de ăia care ţi-au făcut asta, să-ţi iei banii înapoi. Dacă nu, atunci call police!