|

Buna ziua, TPU am si eu mare problema.Am un iphone 7 si astazi mi-am dezinstalat din greseala whapp si mi s-au sters pozele pe care le aveam in whapp importante.Va rog frumos imi puteti spune si mie cum imi recuperez pozele va rog frumoss!

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Instaleaza din nou WhatsApp. Pe Android are o functie de auto-backup (care trebuie configurata/activata) in cloud pe Google Drive si cand il re-instalezi (pe un telefon nou, pe acelasi telefon nu am incercat) te intreaba daca sa faca Restore din ce gaseste in cloud. Poate ai noroc si fara sa stii/vrei ai vreun backup (recent) in cloud si pe iPhone si la re-instalare te va intreba de Restore.

| a răspuns:

Nu prea ai ce sa faci)

exact ashe am pățit sho.
nu stiu de ce.
înainte nu era ashe.

asta e.


*eu și stickerele mi le-am pierdut.

| a răspuns:

Daca ti-a trebuit iphone acum stai si plangilaughing ma rog, e alta discutie care nu isi are rostul. Vezi daca ai in telefon un fisier whatsapp, acolo probabil vei gasi pozele, documentele, etc. Daca nu incearca cum a zis flixbuster mai sus, dar mici sanse. Iphone nu prea e prieten cu chestiile de genul si mereu a avut probleme cu whatsapp-ul si cu multe altele pentru ca mai bine lucrezi la o aplicatie pentru o platforma cu un viitor si mult mai folosita, adica Android-ul.