| AlexDorinel a întrebat:

Care e cel mai bun material pentru telefon :Metal(aluminiu), sticla sau plastic? Eu zic că plastic in ciuda faptului că toată lumea face mișto de plastic,hai sa fim serioși, semnalul nu este influențat deloc de plastic fata de sticlă și metal, iar rezistenta la zgârieturi și lovituri este mult mai buna fata de sticlă unde se sparge la cea mai mica lovitura...

Voi ce părere aveți?

7 răspunsuri:
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Aluminiu pe margini si sticla pe spate big grin

| gelu1970 a răspuns:

Sticla și aluminiul dă un aspect premium telefoanelor.
Dacă e să gândim practic, plasticul e mai avantajos din motivele enumerate de tine.
Plus că e mai ieftin.

| zilog a răspuns:

Metal aurit da mai de lux

| Xirus a răspuns:

Eu zic aluminiu, eu am un a6+ dar, nu mă bazez pe acest lucru, când se sparge, se sparge. Trebuie să ai grijă de telefon.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Cine face carcase din aluminiu sau sticla? lol. Tu stii ce-i plastic? Nu-i materie prima, se obtine din diverse materiale, si difera tipul de plastic.

| nicu991 a răspuns:

Sasiu din aluminiu pentru disiparea caldurii generate de procesor/componentele interne si policarbonat fata-spate. Cam asta ar fi reteta pentru un dispozitiv durabil insa astia acum le fac din sticla pentru a le etansa sa nu mai poti schimba singur o baterie si cica sa fie rezistente la apa., dar atunci cand iti cade si de la 40 cm sa infloreasca sticla aia frumos pe fata/spate si sa fii nevoit sa dai alti bani sa le inlocuiesti sau sa dai zeci de lei pe carcase 360.
Oricum si la sasiul din aluminiu dezavantajul ar fi sloturile pentru SIM/Card pentru ca-i reduc din structura de rezistenta, dar daca asa e moda acum sa nu mai poti desface singur acasa un amart de capac ca sa schimbi o baterie/SIM/Card.
D-aia nu le mai cumpara lumea? Dimpotriva... cica-s mai "premium".

| Groundbreaking4837 a răspuns:

Aluminiu si sticla pentru cum arata dar am plasticul este ok pentru cazatori si prost pentru zgarieturi