| Memories a întrebat:

Care e diferenta intre un telefon original si o replica de a sa?
De exemplu iphone 4 s si replica iphone 4 s?

Răspuns Câştigător
| CristianCRS a răspuns:

In general replicile sunt falsuri,produse contrafacute, aspectele principale sunt piesele care nu sunt originale, softul care nu este nici el original, locatia in care a fost asamblat de obicei este vreun vapor sau o coliba din Africa. Chiar daca au un pret mic iti asumi un risc cumparand o astfel de replica, se mai intampla sa fie si replici care functioneaza ok, dar majoritatea au deficiente la soft sau alte componente.

6 răspunsuri:
| sltlp a răspuns:

Pai prima oara te uit la ce fel arata, ca o replica arata rau fata de un original, care arata perfect la imbinari. apoi vezi cat de fluid este prin meniuri. o replica nu va avea niciodata ios, ci o panarama de soft care imita ios-ul. Pretul mai este un indiciu pentru a identifica replica. apoi te uiti la ecran, cad de clar se vede, cum raspunde telefonul(un iphone 4s nu se inteapa, la schimbul de task-uri).
Sau daca zici ca e 4s, verifici daca are sau nu siri

| DeyCj a răspuns:

Pe scurt.O replică a unui telefon e făcut din componente de tot felul și de calitate foarte proastă, asamblate într-o bucată, componente ce nu se pot înlocui sau repara.Acestea sunt făcute doar să arate identic cu originalul, funcționalitatea softul și aplicațiile la unele modele sunt total diferite, lipsesc sau sunt neutilizabile.De asta e și prețul așa de mic.Deci pleznitori făcute noaptea pe vapor de marinarii chinezi (vorba vine).

| MihaiEddy93 a răspuns:

Replica nu are soft original si eplin de erori, ca de ex ti se blocheaza, se restarteaza etc etc

| danyelo2000 a răspuns:

O replica este muuuult mai ieftina ca un original

| tess99 a răspuns:

Sunt foooarte multe diferente...
Spre exemplu iPhone 4S (real) are un touch foarte sensibil, functioneaza foarte repede, sa nu uitam marea calitate a pozelor care le face, marul muscat de pe spate *care il putem gasi si pe unele fake-uri*, o replica e mult mai ieftina si daca te uiti la marimea displayului uni iPhone real si unui fake iti dai seama de ce diferenta e.

| PhoeniXman a răspuns:

In primul rand pretul, in al doilea rand poti verifica navigand prin el replica mai mult ca sigur va avea android pe el si cel adevarat ios, deschizi capacul de la baterie si acolo vei vedea mai multe, replica mai mult ca sigur are dual sim, unul original are o singura cartela si nu in ultimul rand unul original este lucrat mult mai bine decat o replica.

Întrebări similare