|

Care e diferenta intre wi-fi hotspot si wi-fi normal?

6 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Salut! Wi-Fi, adica se poate conecta la retele wireless si wifi hotspot adica din internetul din abonament poate deveni un router wireless. Sper ca am ajutat!

| explică (pentru Denisucu55):

Nu prea am inteles, cum adica telefonul poate devenii un router wireless?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru JusTPauL):

Nu stiu cum sa-ti explic ca sa intelegi... Internetul are nevoie ca sa functioneze de un router wireless. Uitte cum sa-ti dai seama: HOTSPOT: punctul de caldura: acel punct este routerul wireless. Intelegi? Aproape toate telefoanele care au WI-FI au si Wi-Fi HOTSPOT, ca sa functioneze si cu router wireless. Te-am lamurit?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru JusTPauL):

Da, de la setari ii poti pune chiar si o parola, dar consuma multa baterie

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Loool ce explicatii.
wi-fi normal este conectarea wireless la orice router din casa prin internetul tau, hotspot se refera in general la routere amplasate pe strada, la metrouri, cinema etc care sunt gratuite si nu ai nevoie de user si pass, este o modalitate pentru compani de a-si face reclama prin ele, de exemplu daca te conectezi la hotspotul de la mcdonalds ai sa vezi ca mai intai te duce pe o pagina de a lor sa isi faca reclama si de abia dupa vei incepe navigarea, cat despre telefoane te referi la iphone care iti transforma telefonul in router wireless si poti da internet prin el celorlalte telefoane, laptopuri, etc de pe langa el.Ti s-a stricat laptopul, calculatorul, televizorul sau alt echipament? nu te ingrijora, contacteaza-ne si noi ti-l vom repara. www.storepc.ro

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Storepc_Reparatii_1990):

Explicatia ta e buna dar treaba cu reparatul e amuzantahee hee

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează