| AntonioOvidiu a întrebat:

Care e mai bun:Sony Xperia Z2 sau Samsung Galaxy S5? Raspuns mai detaliat! Funda!

Răspuns Câştigător
| KodrutZ a răspuns:

Daca sinteti tonti, macar tineti-va gura. Z2 o sa primeasca in curind update la Lollipop.
@AntonioOvidiu: Xperia Z2 are valorile radiatiilor sensibil mai mici fata de S5, camera primara e peste cea a S5-ului si ca megapixeli dar mai ales ca marime a senzorului, are 3 GB de RAM fata de 2 la S5, bateria are capacitate mai mare, difuzoare stereo, design mai reusit si o firma cu renume in domeniu in spate. S5-ul are prostioare gen senzor pentru amprenta, certificat pentru plati online cu PayPal, USB 3.0 (nu ca 2-ul ar fi asa de lent cit sa ai musai nevoie de 3, dar nah...), ecranul se vede o idee mai bine cind te bate soarele in el. Daca ar fi sa aleg intre ele, as merge pe Sony fara sa stau pe ginduri.

13 răspunsuri:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Dintre acestea, eu aş alege Sony Xperia Z2, deoarece este mai performant d.p.d.v. tehnic.

Vezi comparaţia/MOTIVELE şi specificaţiile tehnice la linkul :
http://www.smartprix.com/......bow4os.php


Toate cele bune.

| Otto2014 a răspuns:

S5 are android mai mare, arata bine, e mai nou.

| Apocaliptic a răspuns (pentru KodrutZ):

Antonio, daca iti iei Z2 o sa regreti(putintel) si o sa te plictisesti repede de el pentru ca are marginile 'taioase' si se incinge cand te joci pe el.
@KodrutZ, nu specificatiile arata experienta de utilizare. LG G Flex de exemplu spunea ca i se vindeca zgarieturile si nu a fost deloc asa. Revenind, bateria lui Z2 tine la fel de mult ca cea de pe S5, adica daca pe Z2 poti sa te joci 5 ore in continuu tot atat te joci si pe S5, numai ca S5 are avantajul de a se incarca cu o ora mai repede decat pe Z2 si mai are avantajul ca o poti schimba manual, tu, cand ti se pare ca s-a deteriorat(dupa 2 ani, de obicei).
Desi se spune despre amandoua ca sunt rezistente la apa, am vazut review-uri in care, dupa ce amandoua au fost scufundate in apa, pe Z2 nu mai functionau cum trebuie difuzoarele, deci este si posibilitatea asta.
Pozele pe S5 ies mai bine decat pe Z2, nu te uita la specificatii.
Ecranul de pe S5 este mai bun, iar unii specialisti spun ca este MULT mai bun decat pe Z2.
Si daca iti place atat de mult teoria, in benchmark-uri Z2-ul este mult inferior lui S5, sa nu mai zic de experienta browser.

| KodrutZ a răspuns (pentru Apocaliptic):

Lu' Flex i se vindeca, insa alea SUPERFICIALE de pe spate. Daca zgirii ecranul... buba.winking
Cu radiatiile cum ramine?

| Apocaliptic a răspuns (pentru KodrutZ):

Daca te referi la valoarea SAR pentru Sony 0.38 W/kg, iar pentru Samsung 0.56 W/kg le-am luat de pe gsm-arena ca nu mai am cutiile lor. Si revenind la Flex. Toata lumea s-a plans ca nu i se vindeca spatele si daca ai vazut prezentarea lui LG G Flex 2 ai vazut si comparatia intre vindecarile acestuia si primului. Pentru primul a fost o faza de PR, nimic in plus, asa au spus toti.

| KodrutZ a răspuns (pentru Apocaliptic):

Da, da, la SAR ma refeream. Chestia cu ratingul de protectie la apa e cam frectie pina la urma. Ideea e sa fie protejate in caz de accident, nu sa ti le bagi in slip si sa sari cu ele in apa. Eu unul cred ca urmatorul telefon o sa il iau tot un ZTE (am Open C momentan) sau un Xiaomi si de restul de bani ma duc la munte. Daca iei o mizerie de telefon de maxim 400 RON si o tii 3 ani, sa zicem, peste 3 ani pierzi cu mult mai putin ca valoare initiala- cea de revinzare ca in cazul unuia de vreo 2000 RON sau mai mult.

| notefree a răspuns:

S5,Sony ii firav.

| Gabi281 a răspuns:

S5

| christos1234 a răspuns:

S5 este mai bun deoarece are android mai mare.

| AntonioOvidiu explică (pentru christos1234):

Detalii! De ce e mai bun?

| OnTheTop a răspuns:

Eu sigur in locul tau as alege Samsung Galaxy S5, si iti recomand si tie

| dany179 a răspuns:

Kodrutz s5 deja a primit actualizarea la android lolipop, cat despre camera degeaba are ma multi megapixeli, cauta diferenfele pozelor facute de cele 2 telwfoane si ai sa vezi ca dwsi s5 are mai putini mp face poze mai bune dwcat z2, cauta chiar pe youtube si ai sa vezi difefenta

| Denis_Iusca_1967 a răspuns:

In primul rand S5 are un ecran mai mare, procesor mai bun, android mare etc. In al 2-lea rand S5 e de la Samsung care este o firma mai buna i domeniul telefoanelor decat Sony