| NaturalLl a întrebat:

Care este mai bun, pe care sa-l aleg, Iphone 5 sau Samsung Galaxy S5? Va rog, nu raspundeti la "vrajeala", de exemplu Iphone 5 pentru ca este facut de Apple sau Samsung Galaxy S5 pentru ca este mai nou. Ziceti-mi cei care stiu, care este mai bun dintre ele. Dau funda!

Răspuns Câştigător
| AntoSweet a răspuns:

Bun, deci. Iph in general este doar pentru fite si poze.Da, intr-adevar este prezentabil, dar are si multe dezavantaje. Samsung S5 este mai mare, are si el amprenta si este mult mai usor de utilizat caci este sistem Android. Gandeste-te putin : Iph are spatele facut din sticla, si un butonas de unde in blochezi/deblochezi. Daca il scapi pe jos, automat ti se va sparge sticla de pe spate si ti se va strica butonul.Ca sa-l repari ai nevoie de o gramada de bani.Nu mai vorbesc de pretul accesoriilor pentru el. Apoi, la Iph ai AppStore, ITunes si mai stiu eu ce aplicatii care necesita PIN-ul de la card si o gramada de date personale; in schimb Samsung-ul are Market si folosesti un simplu cont de Gmail. Samsung are si camera mai buna.
Sper ca te-am ajutat! Funda?

5 răspunsuri:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Dintre acestea, eu aş alege Samsung Galaxy S5 (32GB) deoarece este mai performant d.p.d.v. tehnic.

Vezi comparaţia & MOTIVELE şi specificaţiile tehnice la linkul :
http://www.smartprix.com/......ompare.php


Toate cele bune!

| Nirvanaaa a răspuns:

Buna!
Eu iti recomand cu caldura Iphone-ul din mai multe motive1.Nu se blocheaza, viteza este foarte buna, nu te chinui cu antivirus pe care la Samsung trebuie sa il cumperi, se aude mai bine, este mai rezistent.Eu am Iphone 5C si este foarte ok.Am mai avut Iphone 3GS si a rezistat cinci ani si merge mai bine decat Samsungul (am avut si Sansung) pe care l-am folosit doar doi ani si m-a dus la culmea disperarii. Iubitul meu are Galaxy S5 si nu este prea incantat de el.

| aannooanonima a răspuns:

Iphone 5 este mai bun, Samsung Galaxy S5 este urat, nu ma refer la aspect, Samsung. functioneaza mai greu, si o prietena are, si ii merge greu, se blocheaza, dar daca iti iei iti merge bine un timp, dar dupa ai sa regreti, Deci Iphone 5 :* funda?

| mgtow a răspuns (pentru aannooanonima):

In sfarsit cineva care stie ce tip de rahat e samsungul

| Chantalle a răspuns:

Cand iti cumperi un telefon uita'te pe internet la full specification. S5 e mai buna pentru ca are camera mai mare, are culorile perfecte si procesorul mai bun. Tot S5 dispune si de o memorie mai mare