anonim_4396
| Anonim întreabă:

Care sunt avantajele si dezavantajele la un Samsung Galaxy SIII?

Răspuns Câştigător
| Mihaii94 a răspuns:

Ai un S3 si ti se incinge tie tare sau vorbesti sa nu adormi.
Cristina. eu tot incerc sa ii gasesc un dezavantaj si nu reusesc. poate pretul ar fi un dezavantaj dar in comparatie cu competitorul sau iPhone 5 este mult mai ieftin, si mai bun bineinteles.
Avantaje. Spre deosebire de iPhone poti sa iti customize-zi(personalizezi) Ecranul de pornire cu o multime de widgets care iti sunt de folos si sunt mult mai comode. Spre deosebire de iPhone care de la 3 GS. si-a pastrat aspectul cu Sertarele acelea patrate. De asemenea iti poti personaliza si look screen-ul, Poti gasi o multime de teme de look screen gratis in Google Play. Spre deosebire de iPhone care are vechea " Slide to unlock" Bineinteles. pe Android(s3) daca iti place tema de deblocare de la iPhone o poti downloada si insta din Google Play. Ecranul mare 4. 8inch eu il gasesc ca un avantaj. Este pur si simplu awesome la vizionare unui film/serial, clip pe youtube.
De asemenea Iti poti personalia(customize) si tastatura. De exemplu daca ai degete mare si groase la iPhone iti este greu sa scrii un msj, sa apesi tastele acelea mici. Pe android poti gasi tot felul' de tipuri de tastatura, mai mare mai mica. cu multe feautering, plus ca ai si Google voice-ul care il folosesti pentru a scrie cu comanda vocala. Uite aici un clip care sper ca te va ajuta sa te decizi cu privinta la ce ai de gand sa faci.
youtube.com/watch?v=rJWVhb-WO2g

4 răspunsuri:
| dragos9234 a răspuns:

In mana unei fete este prea mare.
Se sparge usorCam atat.

| Mihai0202ful a răspuns:

Pai are urmatoarele:
1.Ce-a mai mare problema se incinge foarte tare!
2. Daca iti cade pe jos din greseala se sparge!
Funda!?

| Mihaii94 a răspuns (pentru Mihaii94):

Si intr-adevar este foarte fragil. dar daca nu esti idiot sa ii scape din mana nu e problema. Eu il am de 3 luni si nu mi-a scapat nici o data! Ca husa iti trebuie neaparat, eu am husa de silicon, este subtire si "sexy" aproape ca nici nu se observa:) (din aceasta http://static.azerty.ro/full/171181/samsung-efc-1g6swecstd.jpg) se gaseste la orice magazin Vodafone/cosmote/Orange unde are si telefonul pe stock.
Daca ai un junghi de telefon normal ca iti mai scapa pe jos pentru ca nu iti porti atat de mare grija, cand ai un S3 fi sigur ca o sa ai foarte mare grija cu el si sa speram ca nu o sa iti scape!

| fabiiivodka99 a răspuns:

Cel mai mare dezavantaj este ca e cam scump si ca nu iti intra in buzunar laughing