| Anonimus2828 a întrebat:

Căștile mele E-Boda Thunder Sound mergeau perfect până acum câteva zile. Casca dreapta nu se mai aude, țin să precizez că led-urile și toch-ul merge... Cum pot rezolva?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Ele nu pot sa meargă, pentru ca nu au picioare. La fel si touch-screen-ul, sa știi ca nici el nu are picioare.

Lăsând departe ironiile, ar trebui sa cauți căști de la producători consacrați. E-Boda, ma faci sa rad. De 1 an si jumătate folosesc niște căști cu Bluetooth de la Skullcandy pe care le am și azi. Sunt on-ear si nu au costat o avere : 95 lei la reducere în mediagalaxy. Calitativ a întrecut pana și Sony pentru ca nu sunt străin de căștile on-ear doar numai Sony am folosit înainte ( începând cu anul 2015 pana în 2021). Din 2021 am trecut la Skullcandy iar următorul upgrade când il voi face, tot la Skullcandy ma voi oreinta. Nici Sony nu era rău, dar sa vezi ca la 1 an și ceva de utilizare se cam desprindea materialul de pe cupe. Ce la Skullcandy încă nu vad asta.


Cumpără și tu ceva care sa merite banii. Dacă nu îți plac căștile on-ear, găsești skullcandy sau Sony chiar și in-ear ( cu Bluetooth). Dar costa de la 150 lei în sus.

3 răspunsuri:
anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Ai rupt firul in casca care nu merge

| Anonim a răspuns (pentru anonim_4396):

Ce fire visezi si tu. Probabil sunt firele pe care merg troleibuzele în București și ai rămas agățat în ele. Omul vorbește despre căști cu Bluetooth. Grea viata ta, cum mereu ai avut-o. Cristi Din București, pentru ca tu ai fost. Chiar dacă ai șters răspunsul.

https://altex.ro/......THUNDERSD/

| Anonimus2828 explică (pentru anonim_4396):

Mulțumesc pentru răspuns.