|

Cata reducere (aproximativ) o sa am la urmatorul telefon daca am avut timp de 2 ani la Orange un abonament de 10 euro? Se pun si punctele Thank you acumulate (26)? La un telefon cuprins intre 500-750 ron la liber... M-as orienta spre Samsung sau LG optimus l7 sau l5

6 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Buna, Iti recomand sa iti cumperi telefonul din magazinul online pentru ca acolo 26 de puncte valoreaza cu 50% mai mult adica in loc de 2, 60 euro= 3, 90 euro. Acolo poti vedea exact ce reducere ai. Ps: primesti reducerea doar daca iti prelungesti abonamentul pe inca 1 sau 2 ani.

| explică (pentru catablondu):

Pai vreau neaparat sa-mi iau telefon nou, dar cam cat voi avea reducere la urmatorul telefon daca am avut 2 ani abonament de 10 euro?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Uita de Samsung si daca vrei sa arunci cu ceva in perete, cumpara LG. :) Sigur ca da, ai reducere ca vechi client, dar nu te gandi la o suma enorma, cateva zeci de lei doar, si 25, 6 euro din puncte. Parca asa era valoarea.
Oricum, poti face o simulare pe www.orange.ro, selectezi telefonul, alegi prelungirea de abonament, si vezi ce primesti. De asemenea gasesti si valoarea unui punct Thank You.
Recomandarea mea e sa cumperi ceva cu punctele, apoi sa opresti abonamentul si sa treci pe cartela, poti sa iti creezi o optiune exact cum vrei tu la www.orange.ro/contulmeu si de asemenea, poti transforma bonusul de la reincarcare in bani prin optiunea Phone Credit.
Recomand de asemenea marca Sony, poti cumpara un Xperia U la un pret bun, de exemplu, nu mai stiu valoarea exacta si nici nu am timp sa caut, scuza-ma. succes

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Reducerea se bazeaza pe ce abonament alegi la prelungire, daca ramai pe 10 euro nu ai neaparat o reducere foarte mare, dar depinde si ce telefon vrei. De exemplu eu luna trecuta am luat un Samsung Galaxy Y Pro la un abonament de 9 euro cu aproximativ 25 de euro, nu mai retin exact.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru catablondu):

Da cat a durat abonamentul? Vreau un telefon la un pret cuprins intre 500-750 lei dar cred ca o sa merg tot pe abonamentul care il am. Dar cat ar costa la liber telefonul acesta?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Andra157):

Daca oricum ai de gand sa ramai pe abonament, merita totusi sa folosesti reducerea. cu 500 lei iti iei un telefon ok la abonament, iar la liber cu aceiasi bani nu prea. Intra daca ai timp pe orange.ro in magazinul online sa vezi oferta.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează