|

Ce credeți despre IPhone XI?, Ați prefera S10 în locul lui? Dacă da, de ce? Dar despre iOS 13 ce credeți?

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Da, as prefera un S10 dar sincer nici măcar atat. As lua un A70 care este undeva la 1600 lei. Este mult prea scump iPhone XI, 8000 de lei... Cu banii aia îmi iau o mașină. Sincer și nu oferă nimic comparativ cu acest preț gigantic. E mai mult telefon de fite.

| explică (pentru EMKing):

Recunosc ca unele IPhone-uri sunt prea scumpe si nu ofera ce ar oferi un telefon mai cheap de la Samsung dar care este bun. Multumesc pentru raspuns!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Cum spunea cel cu funda
daca te invarti in mediul bussines si TREBUIE SA AI FATA atunci iPhonu' lu' Peste e de tine
sau daca ai un fetish serios cu Apple/iPhoanele, am vazut, stat 3 zile la coada (de vineri pana luni) si luat primul iPhon din tara lui iar la iesire l-a ridicat in sus deasupra capului ca un trofeu de parca ar fi fost campionul lumii, trebuie sa ai tarate multe si marunte intre urechi sa faci chestia asta

eu mi-as lua Galaxy Note 10+ 5g... care are si pen (care e in telefon, nu separat, sa il uiti acasa si care acum e imbunatatit serios, nu numai partea de, desenat pe ecran) si care e editie delux (se vinde bine si peste 3 ani sia are 5g deci nu o sa fie depasit rau peste 3 ani)

de ce? iPhone/iOS nu are buton de back, pentru mine asta e mult mai mult decat suficient, dupa ce am avut iPhone cativa ani, apoi am trecut pe Android, cand m-a rugat cineva sa ii fac o setare pe iPhone, m-am simtit fortat sa fiu handicapat fara butonul de back (trebuia sa caut de fiecare data cum sa ma intorc inapoi)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează