anonim_4396
| Anonim întreabă:

Ce firma de telefoane (smartphone) este mai buna dintre SAMSUNG si Iphone? Argumentati răspunsul. Dau funda pentru cel mai explicativ răspuns.

Răspuns Câştigător
| Elevu53 a răspuns:

In primul rind nu poti spune ca o firma e mai buna decit alta. Fiecare are avantajele si dezavantajele ei.
Eu am ales Samsung pentru ca are un procesor ceva mai puternic decit la Iphone, acesta insa intrece Samsungul la sistemul de operare. Ce tine de sensibilitatea touch screenului...cred ca sunt la egalitate.

3 răspunsuri:
| OnuOnulică a răspuns:

Eu fiind un fan înrăit LG spun cu toată încrederea că Samsung e mult mai bună de cât iphone.
Firma iphone e mult mai poulară dar nu mai bună!

| Celcareajuta a răspuns:

Intr-adevar nu poti spune cu exactitate care firma este mai buna, parerile fiind subiective. Samsung domina piata smartphone-urilor deoarece ei au telefoane de la 1 euro la 700, in timp ce Apple are de la 400 in sus. Daca e sa ne luam dupa ce ofera in specificatii din nou Samsung iese castigator. Cel mai corect e sa le incerci pe amandoua si sa vezi care iti e potrivit. Lumea e subiectiva! Cel mai bun sfat poti sa il primesti de la cineva care s-a jucat cu ambele...din experienta mea cu telefoane cu windows, android si ios am ramas la cel din urma intrucat ma multumeste pe deplin.

| Paharcuapa1990 a răspuns:

Samsung pentru ca are android, are un procesor mai bun, iar iphone nu isi merita banii petru ca nu este atat de bun pe cat de laudat este