|

Ce parere avet: Iphone 5 vs Samsung Galaxy s3? Avantaje si dezavantaje pentru ambele. Si daca le-ati avut pe amandoua, chiar as vrea o parere proprie, voua care v-a placut mai mult?

4 Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Eu as alege iphone 5, pentru ca am un s2 si tot se blocheaza, am auzit ca androidu are buguri..si de aceea.imi place iphone 5 pentru ca la majoritatea vedetelor, am vazut iphone 5! si ma dezavantajeaza ca daca pica jos si se sparge displayul, ma costa peste 1000 ron reparatia.
fundA?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

S3. de ce? deoarece este un android. sistemul celor de la iphone este foarte simplu, nu il poti modifica, e prea plictisitor. singura chestie este ca iOS este mai sigur din punct de vedere al virusilor decat android. Oricum, pentru aceast lucru exista o gramada de antivirusi (gratis). Din punct de vedere al caracteristicelor s3 este cu mult superior lui iphone 5. Bateria de la iphone e de 1440mah, cea de la s3 e de 2100mah, procesor de 1, 4ghz quadcore pentru s3, procesor de 1, 2 ghz dual core pentru iphone, s3 are gorilla glass (o protectie pentru ecran rezistenta la zgarieturi), etc. Alegerea e a ta!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

La galaxy s3 bateria tine mai mult, in schim meniul nu imi place.
Insa la Iphone bateria de duce mai repede insa maniul e foarte comod de utilizat.
+galaxy e foarte sensibil daca urmaresti un video si dai cu degetul din greseala se poate stinge, de multe ori am patit-o.Si nu se conecteaza mereu la wifi.Insa ecranul e mult mai mare la galaxy, si designul e frumos.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Eu asa alege S3.
Iphone 5 are multe defecte.
- Transfer bluetooth doar de la Apple la Apple
-Android Market / Google Play are mai multe aplicatii decat Apple Store.
Dezavantajele pot continua.
Iphone`ul este doar pentru aspect. dupa parerea mea...
S3. ecran mare, android versiune buna, procesor bun...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează