| terry123 a întrebat:

Ce părere aveți despre marca xiaomi, respectiv xiaomi redmi note 8 pro? Am auzit multe păreri bune despre el, ce părere aveți?

6 răspunsuri:
| anonimg a răspuns:

Eu am Xiaomi Redmi Note 5 și sunt mulțumit de el.
Dar calitatea megapixelilor din imagini și videoclipuri nu sunt prea bune, chiar dacă un Xiaomi are mai mulți megapixeli.
Xiaomi fac telefoane rezistente și rapide. Dar nu ajung la nivelul calității unui Samsung.
Pe când la Samsung-uri apar multe erori, și răspund mai greu la comenzi.
Acum tu alegi între calitate și rezistență.
Eu am deja Android 9 pe el, pe când alte Samsung-uri încă tânjesc în așteptarea lui.
Noi nu putem să-ți spunem i-ați cutare sau cutare că este mai bun. Tu trebuie să știi ce îți dorești de la un telefon.
iPhone are și calitate la imagini, și rezistență la soft. Dar ce te faci că are memorie mică și nu suportă card. Iar cu memorie internă mare este prea scump. Și nu există iPhone la mâna a doua, ci doar țepe.

| gelu1970 a răspuns:

E ok

| flixbuster a răspuns:

Umbla o vorba pe net: dintre Apple si Samsung, aleg intotdeauna Xiaomiwinking

| Ssssmokin a răspuns:

Folosesc un Redmi Note 5 Pro si sunt foarte multumit de el. Si pe mine ma tenteaza un 8 Pro. Sunt telefoane bune, am vazut ca multi se plang de MIUI, insa eu nu am avut probleme cu el. Exista unele bug-uri, ca la orice S.O., insa nu te deranjeaza. Dupa mine pozele ies destul de ok, acum nu ai cum sa le compari cu Huawei, Samsung sau Sony. Dar la ce pret are nu te poti plange. Pe langa ca o sa primesti update si la Android 10, Miui 11( chiar si pe telefoanele mai vechi), ai si o multime de functii built-in, pentru care la alte telefoane, probabil, ai nevoie de aplicatii din store. Bateria ma tine 1 zi daca il folosesc intensiv (Facebook, insta, reddit, s-a.m.d), seara tot raman cu 20-30%. In rest ma tine bateria 2 zile lejer. (4000mah). Eu zic ca sunt telefoane foarte bune, cu pret mic, care nu o sa te dezamageasca.

| ghiduta a răspuns:

Frate daca scupi sange nu e grav daca scupi dinti atuncea e grav