| AlxGoliatH a întrebat:

Ce smartphone imi recomandati dintre:
-Allview p5mini
-Samsung galaxy mini 2
-Lg l5
-Huawei vision

Răspuns Câştigător
| valentingb a răspuns:

Elimina L5 -ul pentru ca l-am testat si a reusit in 30 de minute sa faca ceva ce un Sony reuseste dupa cateva luni de folosire, si anume sa ma enerveze. Reactioneaza prea rapid la atingere. Da, e capabil si bla-bla, dar eu sunt om si poate nu orice tremor al degetului vrea sa insemne ceva. Iar camera are niste contururi ciudate...groaznic. Ce sa-i faci? LG...
Eliminam Samsung Ace, sau il pastram? E un telefon bun, s-a vandut ca painea calda, piese ieftine...dar cu ce te impresioneaza? Pe mine, cu nimic.
Huawei - am avut unul si m-a impresionat prin calitate. Chiar nu credeam ca poate fi atat de bine construit. Din pacate i s-a rupt mufa de incarcare si oricum nu reuseam sa-i fac setarile de wap sau web. Dar intre timp au evoluat si ei. Vision? L-as cumpara.
Ramane Allview. Companie romaneasca, poate singura companie care a crescut intr-un an cat altii in 10. Preturile lor sunt imbatabile, ofera multe la un pret mic, modelul asta e mai bun decat Vision, si mai ieftin cu vreo 200 de lei, parca asa stiam. Ce-mi place la ei e ca depun eforturi pentru a creea interfete stilizate, speciale, pentru fiecare model in parte, chestie pe care n-o vezi la LG sau Samsung. Da, as alege Allview pentru ca nu trebuie sa platesc pentru numele sau (sau renume), ci pentru ce primesc in cutie: un telefon bun si incredere.

7 răspunsuri:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Eu aş alege Allview P5 Mini sau Huawei U8850 Vision ( fiecare are plusuri & minusuri, depinde ce te interesează mai mult ) - vezi comparaţia/MOTIVELE şi specificaţiile tehnice la linkul :
http://www.allview.ro/......cificatii/

http://www.smartprix.com/......3_2126.php

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4109&idPhone2=3883

Toate cele bune.

| supermamici a răspuns:

Dar tare greu te hotarasti... zilnic intrebi despre 5 telefoane o data, cu cat intrebi mai multa lume cu atat vei fi din ce in ce mai indecis...

| ReusxD a răspuns:

Eu iti recomand Lg l5, toata lumea acum e cu Samsung Galaxi S1, S2, S3

| maryusmono a răspuns:

Dintre toate eu iti recomand samsungul. Dupa cum poti vedea si aici: http://bit.ly/109Lc1x cei care au cumparat acest model se declara foarte multumiti

| bogboy101 a răspuns:

Samsung mini 2 pentru jocurii si restul pentru buget.Merg toate jocuriile pe el mai bine ca pe un HTC c.AM AVUT DIN TOATE CATE UNU SI SUNT CEL MAI MULTUMIT DE EL. Funda>?

| Flavius2106 a răspuns:

Clar ca LG L5!

| Adry15252 a răspuns:

Eu zi că Lg l5 :*. E mult mai misto. Că acum toată lumea e cu "Samsung galaxy s 2, 3, 4 " oh go on