| Yeko_Sabin_1992 a întrebat:

Ce telefon este mai bun? Samsung s5, Samsung note 3, LG g flex sau iphone 5s? va rog argumentati raspunsul.

Răspuns Câştigător
| Vvistula a răspuns:

Nu e cel mai bun 5s, nu conteaza ca e cel mai nou aparut sau ca are 2, 3 quad, acum depinde le ce te referi cand spui bun, toate sunt bune, daca vrei un telefon pentru jocuri LG g flex fiindca este o experienta mult mai senzationala cu ecraul curbat, daca vrei unul cu functii office note 3 ( astae bun la toate ), iphone doar daca vrei sa fi,, smecher,, si Samsung s5 daca doresti continuarea traditie... Nu intru in detalii tehnice findca nu are rost, toate sunt bune, insa eu as alege un LG g flex fiindca ma joc foarte mult pe tel si are ecraul cel mai mare si curbat.

6 răspunsuri:
| Madayna a răspuns:

Samsung S5

| Nume2 a răspuns:

Note 3 face la ram pe toate dar logic ca cel mai bun e s5

| bineproportionat a răspuns:

Salut, cel mai bun telefon al momentului este Samsung galaxy s5, e la precomanda aici http://bit.ly/PcluZ5

| tinka1 a răspuns:

Buna) nici o data nu am fost fan android. Todeauna imi placea Apple. Primul meu iphone a fost 3 apoi 3GS. Apoi tot asa si acum 5s am. Tot ce e S este mai bun. Ei mai intai fac de exemplu 5 apoi mai experimeteaza il fac mai bun 5S. As zice ca e bun iPhone 5S. L-am scapat de cateva ori tare si doar o zgarietura... Se incarca rapid, in 30minute - 1h este incarcat 100% se descarca timp de 10h daca stai doar in el fara pauze. Si nu stiu eu ador iphone si nu as alege Samsung. Dar degraba apare iphone 6. Crede-ma va fi mai bun. Deci faci dupa alegerea ta, dar eu sunt fana Apple asa ca sfatuit iphone 5S ( gold si negru e cel mai frumos )

| UrlatiDeathRun a răspuns:

Clar S5. are cel mai rezistent ecran de pan' acu' care a fost pus pe un telefon, rezistent la apa, poate sta pana la 2 luni sub apa, economiseste energia singur (daca ai vazut pe YT, cand se schimba culoarea la tot display-ul), se misca super, are un procesor, wow :o. forma perfecta din toata punctele de vedere big grin

| Daryus_Yo_1994 a răspuns:

Samsung Galaxy S5, este un telefon bun, ecranul rezistent un procesor mare, stă bine in mână, însă este puțin cam mare.