|

Ce telefon imi recomandati:HTC One S, Black, Samsung Galaxy Note 2 N7100, 16GB sauSony Ericsson XPERIA Arc S argumentati de ce sa-mi cumpar acel telefon.

5 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Eu iti recomand Samsung galaxy note 2 pentru ca o vecina din bloc l-a achizitionat in urma cu o luna si este foarte mandra de el din punct de vedere al touch-ului, adica se misca foarte repede, din punct de vedere al aplicatiilor care se deschid repede, navigarea pe internet, claritatea imaginilor si aparatul de fotografiat care face poze foarte bune.
Sper ca ti-am fost de folos si sa faci alegerea cea buna. Multa sanatate iti doresc, poate imi dai si o fundita :X.

| a răspuns (pentru Remus13):

Galaxy note 2 daca vrei sa ai tableta in buzunar! E mult pra mare telefonul ala.Eu as merge pe HTC sau galaxy Nexus(deoarece Nexus o sa aiba intodeauna softul cel mai nou).

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Mai bine strange bani si ia-ti un iPhone 5, ca a aparut :X
Dar din alea care ai spus, Galaxy Note 2 mi s-ar parea o alegere foarte buna. Prietenul meu a avut un Sony Ericsson de care ai spus si nu i-a mers touch-ul deloc bine. Deci iti recomand, chiar daca nu e in lista, un iPhone 5.
Funda big grin?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Parerea mea e mai bine eu as zice mai bine sati cumperi Samsung. deoarece il am si eu un telefon Samsung galaxy de mai mult de jumatate de an si. uite ca am avut okazia sal scap d e mai multe ori si in apa si jos. si pina in ziua de azi ma mai folosesc de el.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Depinde si de cati bani dispui!
eu as alege HTC sau Samsung deoarece au o versiune mai buna de android fata de Sony Ericsson xperia

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează