|

Cu respect! vreau sa conectez telefonul la calculator si nu reusesc deoarece in computer management la manage am usb 2.0 cu semnul exclamarii cu galben si nu pot nici fecare USB 2.0 sa fac update.va rog sa ma ajuta-ti.am windows sp3 xp.

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Asta pentru ca nu iti suporta driverul telefonului, fiecare telefon vine incorporat cu un driver "pre-instalat" pentru usb mass storage, pentru stocare de pe memoria interna sau card la computer, unele nu sunt functionale cu windows xp, deci instalezi windows 7 sau mai sus 8, 8.1, 10.
NU iti mai suporta, deci incearca sa-l conectezi si la porturile din spate ale pc-ului, daca la cele din fata nu functioneaza.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru anonim_4396):

Mi-a mmers pana acum dar de cand am vrut sa conectez un alview a5 ready nu a mai vrut, eu am Samsung j5.am bagat driverele telefonului si tot j5 si acolo imi apare in computer management usb 2.0 cu semnul exclamarii cu galben.banuiesc ca atunci cand am dat unistal cla usb-uri am sters ceva registri din windows.ma gandesc daca este vreo aplicatie ceva sa reinstalez usb, device portable, nu stiu poate aveti vreo idee?!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează