| ggalilei a întrebat:

Cum as putea face,atunci cand ma suna cineva (precizez ca sant in reteaua Orange),sa nu mai sune telefonul ca nebunul cca doua minute ci doar cinci intervale de apelare iar apoi sa-i intre robotul celui care ma suna,NU MESAGERIA VOCALA? Am doi prieteni care au chestia asta pe telefon,dar nici ei habar n-au cum s-a intamplat asta la ei,si as vrea mult si eu. Uneori sant sub dus sau ud pe maini si nu pot da telefonul pe silentios cand sant apelat, e o chestie tare utila fiindca nu mai suna telefonul ca nebunul aproximativ doua minute.Va promit ca ofer funda celui care stie si-mi spune si mie cum sa fac.

Răspuns Câştigător
| darrio2007 a răspuns:

Asta este riscul acestui serviciu.Noi nu avem ce face.

4 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Nu stiu altceva decat cu mesageria vocala.Dar de ce te-ar deranja asta? In felul asta stii si cine te suna cand ai telefonul inchis.

| ggalilei explică (pentru darrio2007):

Nu prea ma deranjeaza mesageria vocala,dar cateodata se mai gaseste cate un tampit sa-mi adreseze cate-o'njuratura, fiindca o poate face fara a-i afla identitatea, adica sant preluate si mesajele celor care suna anonim, si ma enerveaza chestia asta, adica faptul ca pot fi injurat de cineva fara sa-i pot afla identitatea.Ma mir ca nu stiai de lucrul asta, fiindca multi sant nemultumiti de aceasta chestie, preluarea in casuta vocala a mesajelor anonime.Macar de-ar face o schimbare cei de la Orange, ar avea mai multi abonati care si-ar activa mesageria vocala.Nimanui nu-i place sa fie injurat de cineva pe care nu-l poate gasi niciodata.

| OrangeHelper a răspuns:

Salut,
Poti mari durata timpului de reactie (timpul de intrare al mesageriei vocale) doar daca ai activat serviciul Mesageria Vocala, chiar si fara un mesaj personalizat.
O zi buna,
Orange Helpers

| ggalilei explică (pentru OrangeHelper):

Cred ca am descoperit fara sa vreau metoda, nu sant sigur 100% ca merge, dar asa cred:mi-am pus la sonerie o melodie mai scurta, un mp3 ce dureaza aproximativ 30 de sec, si se pare ca dupa terminarea melodiei, celui care ma apeleaza i se opreste apelarea, trebuie sa formeze numarul meu din nou.Interesant,o sa verific mai bine chestia asta.