| ghorghe123 a întrebat:

Cum imi dau cel mai repede seama daca am iphone 4s sau 4?

7 răspunsuri:
| StochirleaAlexandra a răspuns:

La iPhone 4 camera este de 5 mp, iar la 4s este de 8 mp.

| GicuGagicu a răspuns:

Lasand balivernele pe care le-au scris cei de mai de sus poti sa iti dai seama rapid in 2 moduri.
Fie intrii la setari - general si cauti Siri. Daca are siri e 4s daca nu are e 4, sau te poti uita pe partea stanga a telefonului, pe rama metalica. trebuie sa aiba 2 linii negre ca sa fie 4s si una singura ca sa fie iphone 4.

| RokKzis a răspuns:

Sub baterie scrie

| iOSi a răspuns:

De aici iti dai seama la prima vedere:
http://www.geeky-gadgets.com/......e-4S_1.jpg
iPhone 4s are o linie deasupra butonului mute, iar iPhone 4 nu are nimic.

| kurtisnotdead a răspuns:

La prima vedere, intre modelele iPhone4 si iPhone4S nu exista nicio diferenta, un necunoscator putand sa confunde foarte usor cele doua telefoane. Insa anumite detalii fac diferenta dintre iPhone 4S si predecesorul sau.

Aspectul, memoria RAM si greutatea sunt printre putinele lucruri pe care le au in comun cele doua modele. Primul lucru ce diferentiaza iPhone4 de iPhone4S este sistemul de operare. iPhone 4 este dotat cu iOS 4, in timp ce iPhone 4S se bucura de noul sistem de operare iOS 5. Un lucru bun de stiu esteacela ca si iOS 4 poate sa isi faca upgrade la iOS 5.

Procesorul are la ambele modele o frecventa de operare de 1GHz, insa, in timp ce iPhone4 procesorul este de tip single core, la iPhone 4S este de tip dual core, ceea ce face ca noul iPhone sa functioneze de doua ori mai repede, acest lucru avand ca efect o viteza sporita in efectuarea calculelor, a incarcarii imaginilor sau filmelor. De asemenea, descarcarea datelor de pe Internet se face cu o viteza superioara. Daca la iPhone 4 acest lucru se intampla cu o viteza de 7. 2MBps, la iPhone 4S viteza este de 14. 4MBps.

In timp ce la iPhone 4 memoria interna de stocare a datelor incepe de la 8 GB, la iPhone 4S avem de ales intre 16 GB, 32 GB sau 64 GB. Putem astfel stoca mult mai multe poze care au o rezolutie mai buna, deoarece camera foto de pe iPhone 4S are o rezolutie de 8 MP (fata de 5 MP in cazul iPhone 4). Pozele vor fi si mult mai clare si datorita celei de-a cincea lentila introdusa pentru ca aparatul sa poata capta mai multa lumina. Camera video este Full HD, astfel incat videoclipurile vor avea o calitate mult mai buna.

Ceea ce are in plus iPhone 4S si nu a avut niciodata iPhone 4 este iCloud. Acesta este o noua aplicatie in care se pot stoca toate datele. Tot din aceasta categorie face parte si Siri, care este o aplicatie de recunoastere a vocii. Cu ajutorul sau putem sa scriem mesaje, sa setam remindere, sau sa modificam agenda fara a pune mana pe telefon. Tot ea ne poate citi mesajele pe care le-am primit.

Acestea sunt toate motivele pentru care iPhone 4S este mai bun decat iPhone 4. Iar ceea ce este si mai bine este faptul ca putem sa punem o comanda pentru primele care vor ajunge in Romania prin magazinul Quickmobile.ro. Putem sa fim printre primii romani care se vor mandri cu aceasta minunata lucrare a tehnologiei de ultima ora.

SURSA: http://articole.netul.ro/......s_312.html

| kurtisnotdead a răspuns (pentru kurtisnotdead):

Daca am fost de folos, poti sa-mi pui te rog frumos raspunsul acesta ca raspuns castigator?

| FZRcrosFZR a răspuns:

Scrie pe cutie!