| AdiMrr a întrebat:

Cum sa descarci muzica pe telefon? Va rog sa imi dati un raspuns detaliat. Dau funda la cel mai detaliat si bun raspuns!

Răspuns Câştigător
| TaekyungK a răspuns:

Eu am un mod mai simplu cu cablul de date. Paiii in primul rand trebuie sa ai un cablu de date. Bagi cablul de date in telefon so calculator. Inainte de astea trebuie sa ai muzica descarcata pe calculator, poti sa descarci de aici '' http://www.youtube-mp3.org/ ''. Imediat dupa ce ai pus cablul de date iti va aparea o chestiuta care are numele '' Open folder to view files ''. Dupa ce ai apas pe ala, iti apar folderele din telefonul tau, apesi pe folderul cu numele '' Sounds '', dupa pui melodia de pe desktop si pui in folderul acela. Dupa scoti cablul de date, intri in telefon si este melodia acolo. Sper ca te-am ajutat!

| AdiMrr explică (pentru TaekyungK):

Iti multumesc mult pentru raspuns mi-ai salvat viata. Daca as putea ti-as da si 1000000000000 etc. de funde dar din pacate doar una se poate. Pupici :3

3 răspunsuri:
| Lariiiiiiii a răspuns:

Hei pai daca ai Wifi sau MB intri pe internet si scrii melodia gen : Fosyla-Te iubesc fisierul meu si dai clik pe prima si astepti sa treaca secundele si dai acolo sa se descarce, acuma depinde de telefon happy

| DomnishoaraTPU a răspuns:

Am raspuns cam tarziu dar cred ca nu strica daca te ajut.
Daca vrei sa iti descarci muzica, trebuie mai intai sa ai bluetooth sau cablu de date, apoi poti schimba melodii, poti trimite sau primi melodii de la prieteni cu ajutorul cablului de date sau bluetooth-ului.
Mai poti cauta pe internet melodia si adauga "mp3 download".
De exemplu : (Artistul care canta melodia)
(Numele melodiei)+Mp3 Download.
Sper ca te-am ajutat.